Hirdetés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
[amne]
senior tag
Nos lehet előzőekben félreérthető voltam vagy én nem értek valamit

Tehát egy DSL modem (egész pontosan először vmi ISDN doboz amiből megy telefon egy DSL modembe) tehát ez nem funkcionál routerként amennyire én tudom. Ebből megy Debian gépbe a net, amiben két háló kártya van. eth0 és eth1 között az egy ip forwarding script van és onnan megy win gépbe. apt-get -tel leszedtem egy firewall-easy csomagot, amit ha elindítok akkor azt írja hogy 'no packet filter support detected in kernel'. Itt tartok. -
[amne]
senior tag
Hali!
Most ismerkedem Debiannal fel is lett küzdve szépen egy nagyon alap gépre (thx stevee
) DSL-erre a gépre jön és Wines gépre ez osztja tovább a netet. Kérdésem az lenne hogy lehetne a lehető legbiztonságosabbá tenni. Gondolok itt a tűzfalra főképp. Tudom hogy nincs ilyen linux alatt hogy tűzfal, olyan értelemben mint windows-nál esetleg. Mit érdemes és hogyan beállítani hogy windows gépen ez legyen észlelhető, tehát menjen minden szépen. DC++ net trillian ilyesmi. Tanácsokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
- Honor X7D / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi