Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
feketegergo
üzenetére
feketegergo
Nekem a tálcán lévő hengerőszabályzó „Hanerőszabályzó beállítás” az Alsamixer-t nyitja meg, itt a Master -t szabályozza, de ennek állítása semmilyen változást nem eredményez. A Headphone és PCM állítására viszont változik a hangerő, de ezeket közvetlenül állítani nem tudom. -
teleahocipöm
senior tag
Volna egy problémám, vezeték nélküli billenytűzetet használok és bekapcsolás után angol kiosztásúnak ismeri fel, addig amíg a ps2-es billenytűzeten nem ütök le pár karaktert. Eddig ilyet nem tapasztaltam egyik disztrón sem.
A másik apró gondom, hogy a tálcán lévő hangerőszabályzó nem működik. -
teleahocipöm
senior tag
Olyan Debian LXDE verziót keresek, ami notebookra készült, mert amit kipróbáltam nem lehett az oldalgörgetést beállítani, egy egyszerű Puppy-n is be lehet állítani a touchpadot egy grafikus felületen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest