- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eperfa
tag
válasz
Forest_roby #1587 üzenetére
annyira nem vészes a kernelforgatás, kis guglizással jó howtokat találni.
alaplépések: forrás letölt (apt-get --source linux-image... ässzem í]y hívják a csomagokat] ), a mostani configfile bemásol, a forráskönyvtárba belép, make menuconfig, a space és M betű nyomogatása a megfelelő helyeken (enterekkel és esc-ekkel tarkítva), a fordítást nem írom le mer megtette már más
[link]
(a vanilla sources helyett én inkább ajánlanám a debianos kernel source letöltését.)
ja amúgy a problémádról nem tudok nyilatkozni, bár sztem is kell forgatnod, én csak leítam hogy kell -
Eperfa
tag
válasz
Forest_roby #1575 üzenetére
exim: a /etc/rc-kből szed dki az eximre mutató symlinket. alternatívaként le is szedheted ha nem használod/mást használsz (egyszerűbb
)
ha egyszeris elolvasod a debianos apache configfileját rá fogsz jönni miért az apache2-default-ot hozza be. a virtual hostnál keresgélj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest