Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Természetesen élesben nem teszteltem, tehát teljesen nem merítettem le (nem akarom külön terhelni az aksit), úgyhogy csak az alapján tudok következtetni, amit az ACPI közöl az aksi állapotáról, és a hátralevő időről. A radeonos patch után kb. 20 (talán max. 30) perccel több időt saccol magának, kb. 5 órát. Nem óriási eredmény, de nem is elhanyagolható, szerintem megérte a fáradozást.
Szerk.: Persze az 5 órát csak minimális terhelés mellett tudná produkálni...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged