Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Apollyon
üzenetére
Nem vettem annak, de az se lenne gáz!
Inkább azért írtam le, hogy ne tünjek túl idiótának a sok fenn lévő oprend miatt. Mióta átkényszerítettem magam Win-ről, érdekel laikus szinten, melyik asztali disztró miként működik s mivel látom milyen sokan szenvednek ugyanúgy, mint én az elején, így segítek az alap dolgokban és egyben tanulom is a használatukat.A 8 óta Debiant használgatom, emiatt is kérdezetem azt a GRUB-os kérdést, úgy látszik senki nem tdja, mitől lehet.
Megoldani nem gond, csak érdekelt, de itt a Debianon valahogy a kezdőket nem veszik túl komolyan, van aki le is kezeli őket, de ez nem számít!
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Inkább azért írtam le, hogy ne tünjek túl idiótának a sok fenn lévő oprend miatt. Mióta átkényszerítettem magam Win-ről, érdekel laikus szinten, melyik asztali disztró miként működik s mivel látom milyen sokan szenvednek ugyanúgy, mint én az elején, így segítek az alap dolgokban és egyben tanulom is a használatukat.
Megoldani nem gond, csak érdekelt, de itt a Debianon valahogy a kezdőket nem veszik túl komolyan, van aki le is kezeli őket, de ez nem számít!