Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
Próbáltam kötőjel nélkül is de nem történt semmi, nem írt ki semmit miután beírtam. Vagy nem is kell h írjon semmit? Le van töltve pedig, a /home/oliver/ mappában van.
Telepítettem már máskor is így, nem értem most miért nem megy.Ezt meg miért írja apt-get update parancs kiadása után? Nem igazán világos.
W: Sikertelen letöltés: cdrom://[Debian GNU/Linux 8.0.0 _Jessie_ - Official amd64 kde-CD Binary-1 20150425-12:51]/dists/jessie/main/binary-i386/Packages Használja az apt-cdrom parancsot a CD felismertetésére. Az apt-get update nem használható új CD-k hozzáadására.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest