- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay segítség kezdőknek
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fritz Teufel #5907 üzenetére
Gnome is van a Winfoson, ha csak ez hiányzik.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Nem tudom nálad mi gond lehet, megegyező hardveren nálam ugyanaz az oprendszer hibátlanul fut nyílt driverrel, legújabb kernellel.
Ha a xorg bugos, akkor az a Jessieben hót ziher hogy javítva lesz. Nincs tökéletes oprendszer, de azt tényleg nem értem mitől lehet az, hogy valakinél egy alap telepítésű Debian lefagy...
A régi kernel (3.2) + zárt driver kombónak tutira jól kell mennie!MATE-en egyébként meg nincs start menü...
-
stopperos
senior tag
válasz
Nem a linux közösség nem támogatja, hanem az AMD nem ad ki drivert a legacy kártyákhoz. Nekem egy HD3450 -em van, és nyílt driverrel használom. CS:Source, HalfLife2, Portal 1-2 simán megy rajta. (Sőt még a Radeon 9600 is simán gyorsítja az asztalt, azzal mondjuk a játékot még nem néztem)
Használj 12.04-et, Debian Wheezy-t és akkor mehetsz zárt driverrel. Ubuntura GNOME3 telepítéssel tele van az internet, Debian Wheezy pedig alapból GNOME 3-al jön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest