Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: A kérdés...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Gnome is van a Winfoson, ha csak ez hiányzik.

-
Apollyon
Korrektor
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Nem tudom nálad mi gond lehet, megegyező hardveren nálam ugyanaz az oprendszer hibátlanul fut nyílt driverrel, legújabb kernellel.
Ha a xorg bugos, akkor az a Jessieben hót ziher hogy javítva lesz. Nincs tökéletes oprendszer, de azt tényleg nem értem mitől lehet az, hogy valakinél egy alap telepítésű Debian lefagy...
A régi kernel (3.2) + zárt driver kombónak tutira jól kell mennie!MATE-en egyébként meg nincs start menü...
-
stopperos
senior tag
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Nem a linux közösség nem támogatja, hanem az AMD nem ad ki drivert a legacy kártyákhoz. Nekem egy HD3450 -em van, és nyílt driverrel használom. CS:Source, HalfLife2, Portal 1-2 simán megy rajta. (Sőt még a Radeon 9600 is simán gyorsítja az asztalt, azzal mondjuk a játékot még nem néztem)
Használj 12.04-et, Debian Wheezy-t és akkor mehetsz zárt driverrel. Ubuntura GNOME3 telepítéssel tele van az internet, Debian Wheezy pedig alapból GNOME 3-al jön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest