Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bambano
üzenetére
Na kapott egy friss rendszert a laptop, maradok a stabil ágnál, ott még van java, meg a hiányzó kamera firmware is meglesz. Mondjuk egy-két dolog nem működik a KDE-ben, mint pl. az energiagazdálkodási beállítások, a testinges repóval meg működtek, de valamikor csak csak frissül majd...
Am. ha telepítek egy progit a testing tárolóból (és annak függőségeit) kézzel, pl. friss pidgin, meg vlc kellene, akkor ennek mi a kulturált megoldása? Nem akarom megint a bugos verziót használni pidginből, ami mindig összeomlik magától.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bambano
üzenetére
Na jó, megint megoldhatatlan helyzetbe kerültem. Elveszett a hozzáférés a saját home mappámhoz, vagy valami ilyesmi, nem tudtam már egy fájlt sem lementeni, újraindítottam, azóta a KDE a betöltés elején a hdd ikonnál megáll, aztán sehova többet. Lehet megint behalt a fájlrendszer, vagy franc tudja.
Pedig már megvolt a firmware fájl...
Egyébként nem tudom miért lehetett az a csomag kézi telepítésre állítva, nem is tudom hogyan kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest