- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
CPT.Pirk #3439 üzenetére
Linuxon beírod adobe com, rákattintasz install flash player, kész.
"Több asztal az külön program winen, plusz a megvalósítás minősége is kérdéses."
Külön program persze, nem is mondtam, hogy beépített feature.
Külső programmal az aero is továbbfejleszthető, nincs rá igény. Attól, hogy nem hullámoznak az ablakaid még nem leszel r=1 user, de egyébként ez a win koncepciója és ettől olyan sikeres. A himbálódzó ablakok meg szerintem 2 perc után baromi idegesítők.
Telepítgessen minden dist-upgradenel fglrxet a halál. Böngésző nélkül meg elég nehézkes volt, lynx nem volt fent és valamiért felrakni sem tudtam, talán nem volt a tárolóban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest