Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Linuxon beírod adobe com, rákattintasz install flash player, kész.
"Több asztal az külön program winen, plusz a megvalósítás minősége is kérdéses."
Külön program persze, nem is mondtam, hogy beépített feature.

Külső programmal az aero is továbbfejleszthető, nincs rá igény. Attól, hogy nem hullámoznak az ablakaid még nem leszel r=1 user, de egyébként ez a win koncepciója és ettől olyan sikeres. A himbálódzó ablakok meg szerintem 2 perc után baromi idegesítők.
Telepítgessen minden dist-upgradenel fglrxet a halál. Böngésző nélkül meg elég nehézkes volt, lynx nem volt fent és valamiért felrakni sem tudtam, talán nem volt a tárolóban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest