Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
FixY67
senior tag
válasz
sztikac
üzenetére
Még1x köszi a tippet, sajnos nem nyert...

Távolról használva két vm létrehozása és ezek néhány indítása/leállítása után elkezdett döglődni a vmware szerveroldali részén valami. (null pointer exception)
Megnéztem a 2.0 által supportált 64 bites rendszereket, de egy olyan sincs köztük, amit én is támogatni tudnék. (enterprise rendszerek + réges-régi Ubuntuk) -
FixY67
senior tag
válasz
sztikac
üzenetére
Az nem, de a help (miután még1x átnéztem) segített.
From the USB controller menu in the toolbar, select the device you want to connect to in the Plugged into Host list.
When the USB device is connected to the virtual machine, it appears as selected in the toolbar menu.Egyre a szöveges menüben kerestem az USB controller menüt. Közben csak egy ikon.
Így már látja...
Köszi.-----
Régebben nem volt egy olyan eltérés a fizetős és az ingyenes vmware között, hogy az ingyenesből hiányzott az USB support?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple asztali gépek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Spórolós topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- BIOS topic
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő