- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
FixY67
senior tag
válasz
sztikac #2998 üzenetére
Még1x köszi a tippet, sajnos nem nyert...
Távolról használva két vm létrehozása és ezek néhány indítása/leállítása után elkezdett döglődni a vmware szerveroldali részén valami. (null pointer exception)
Megnéztem a 2.0 által supportált 64 bites rendszereket, de egy olyan sincs köztük, amit én is támogatni tudnék. (enterprise rendszerek + réges-régi Ubuntuk) -
FixY67
senior tag
válasz
sztikac #2998 üzenetére
Az nem, de a help (miután még1x átnéztem) segített.
From the USB controller menu in the toolbar, select the device you want to connect to in the Plugged into Host list.
When the USB device is connected to the virtual machine, it appears as selected in the toolbar menu.Egyre a szöveges menüben kerestem az USB controller menüt. Közben csak egy ikon.
Így már látja...
Köszi.-----
Régebben nem volt egy olyan eltérés a fizetős és az ingyenes vmware között, hogy az ingyenesből hiányzott az USB support?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest