Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Leonbergi: Kérdés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kingcold
aktív tag
Okés. Nem gond. :)
Most fejeztem be a sztorit. 16 sec híján 158 óra.... Igen, szeretek tökörészni és bámészkodni. :)
Neki esek a platinának.
Apropo,volna ez a Langdon karakter, a Hegyi Elsoztóban. Kinek vért vittünk a terrorista támadás után. Nem egész 1 csillagosnak látom a levelei alapján, öv valami úton módon tornázható felfelé? -
Kingcold
aktív tag
válasz
hyperspace #3315 üzenetére
Köszi szépen! :)
Neki esek. Bocsi a fenti elírásokért, telon marha pancser vagyok. -
Kingcold
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg az "Utolsó küldemény" fealadat közepén járok, de nem tudom megtenni. Alvó moddban várakozok a Hamvasztó kapuában már 2 napja
Eképesztően érzelem történet e, de azontúl, nem szeretném, h vége legyen... New Game + van esetleg, bagy valami hasonló?
-
Kingcold
aktív tag
válasz
hyperspace #3216 üzenetére
És így van .... :) Köszönöm szépen! Nincs szívem haladni, annyira nem tudom hátrahagyni egy adott területet míg mindenki 5 csillagos nem lesz. :) + Az utak építése, építmények javítgatása/fejlesztése.... Mennyi és mennyi tennivaló. :D
Amúgy tudja valaki, H a központi régió, északi részén, a nagy kráter alatti kátránytó/folyó felett lebegő, medúza szerű lények mik is akarnak lenni? Előttem párat, ill. a műszer keményen jelzi őket. -
Kingcold
aktív tag
Sziasztok!
A regényíró Fia és a Gyüjtő karakterekről lenne szó. Előbbinél akár hogy töröm magam, nem lép túl az 1 csillagon, míg utóbbi a 2 csillagon. Egy halom elvesztett rakomány leszállítva, minden az adott területen (5. fejezet amúgy) felvehető küldetés (már töbször is) megoldva. Ez egy bug, vagy valami trükkje van a továbblépésnek?
Válaszaiokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lexus, Toyota topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OLED TV topic
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Interactive Brokers társalgó
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Ps4 Játékok Gyűjteményből
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest