Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Kempingezés és sátrazás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Csapszerelés segítség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
torik
senior tag
válasz
hombre[EU] #2175 üzenetére
Ha ezt látná egy nyelvtanár, felkötné magát
Amúgy a lövöldözős részek szerintem is a gyengeségek közé tartoznak, de nem is azért amit te mondtál, hanem mert egyszerűen nem voltak odavalóak szvsz. Nem is értem igazán, volt három rész ahol durrogtatni kellett, egyik sem volt valami hosszú, ellenben nem nyújtott semmi kimagaslót/egyedit ilyen téren. Aki élvezte a játékot annak nem hiányzott, aki meg ezt szereti az nem DS-ezni fog, ennyi. Sztorit vitte előre úgy ahogy, de nem hiszem hogy pont Kojima nem tudta volna ezt máshogy megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Max
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Redmi 14C - C-kategória
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED játékkonzol White
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest