Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Kempingezés és sátrazás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
szallasi007 #1780 üzenetére
Nem találok infót róla, hogy mennyi útszakaszt lehet összesen építeni a játékban. Most megszámoltam a videómban, hogy mennyi ilyen útépítési pont van. És én 40-et számoltam, a statisztikámnál meg írja, hogy 40 szakaszt építettem meg. Szóval az egészet én csináltam. Pedig úgy emlékeztem, hogy egyet nem. Lehet, hogy beletettem abba is, csak nem én fejeztem be. Nem emlékszem már.
A napokban próbáltam kideríteni, hogy ez az útépítés hogyan is működik pontosan. Volt olyan amibe direkt csak beletettem alapanyagot, de nem fejeztem be. Vártam, hogy megcsinálja valaki. De napok múlva se lett kész. Szerintem ez amolyan "kamu". Nem tesz ebbe senki más semmit. Amint kiépíted a királis kapcsolatot a terület felett, jelzi, hogy "X" mennyiségű anyag van már benne másoktól. Szerintem ez a része a "kamu". Mert érdekes módon mindig 1-2 harmadnyi marad üresen. És mindig annyi kell még bele, amit össze lehet, de nem a legkönnyebben gyűjteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Macrodroid
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Formula-1
- Hisense LCD és LED TV-k
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Ps4 Játékok Gyűjteményből
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1TB CFI-2016
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk dokkolókat
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest