- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
az egyetlen ok amiért még nincs win7-em az az hogy még nemvolt rá pénzem.
még két bővítóhely? nekem soronkét 4 volt a max amit láttam. felül 4 meg alul 4.
utána már átnéztem hogy miket lehet eladni meg i mindent tudnék craftolni. de addigra már majdnem a boss következett.
mi azok az MK 2-es dolgok?a nekerohanósnál ara gondolok amik a végén a hegy belsejében jönnek mikor már ilyen nagy dolgokat kell tekergetni meg repkedni kell egy ilyen emelvényről.
na ott jön egy ilyen nagy négy kezü dög ami kis robbanós babákat dobál ki magából. úgy néz ki mint azok a nagy hatalmas szobrok. szóval nem nekromorf szerüen hanem mint az az idegen faj.én nem is tudom ez a falmászás hogy van? nekem az egész olyan akadozó volt meg össze vissza botladozott.
a végén mikor lefelé kellett ereszkedni mr tudtam hogy jön a szopás. bár könyebb volt mintfelfele mászni de lőni a katonákat a dögöket a falon meg még a kisebb dögök is jönnek. ilyeneknél mindigara gondolok hogy mi lesz ittvelem nehezebb fokozaton ha most is alig győzöm?
bár addigra tapasztaltabb leszek plusz kitalálok magamnak valami marhaj fegyverkombót.
igazából nekem egy olyan kéne hogy felül plasma alul meg pl az a gránátvető. ja és persze stasis support-al. az is nemtom mióta megvolt már mire észrevettem hogy olyat is lehet raknia fegyverre. legjobb cucc.na szóval beléptem megnézni hogy áll a mentés.:

hogy kell azt megcsinálni hogy a képre ha rányomsz akkor új lapon kihozza nagyobb méretben?
Új hozzászólás Aktív témák

- Matematika topic
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- nVidia tulajok OFF topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs