- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
erre a nagy dögre gondolsz? csak mert ez szemből is sebezhető és nincs is olyan dög a játékba amit csak hátulról lehet. ennél az alap taktika az hogy függőlegesbe állítod a cutter célzőját és belassítás után a vállánál lövöd a sárga részt és leszakad a karja. ha mindkét karját lelőtted megdöglik.
a kutató puska egy sima fegyver amin rendes zoom sincs mivel nincs akkora terület a játékba ahol ki lehetne használni. másodlagos-t ha nyomsz neki akkor kicsit zoom-ol. viszont maxra fejlesztve jó erős ez is. ahogy én tapasztaltam úgy is megöl dögöket hogy a testükre lősz. viszont a tárkapacitása max-on is jó ha van 10. kipróbáltam de annyira nem jött be. nem is táraz olyan nagyon gyorsan meg ha én nem tömegoszlatni akarok hanem csak egy pontra lőni arra a leghatékonyabb a cutter. gyors, elég erős fejlesztve és fér bele lőszer.
sztázist meg a fegyverekkel párhuzamosan szoktam fejleszteni mert szerintem nagyon hasznos az a lassítás. csak aztán álltam neki élet meg stb fejlesztésének.
Új hozzászólás Aktív témák

- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bittorrent topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- EAFC 26
- Milyen TV-t vegyek?
- Vicces képek
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest