Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyusz
őstag
Végigjátszottam a játékot, nekem nagyon tetszett. Amikor először hallottam róla, akkor valami Bioshock koppintást képzeltem el, ami végül nem jött be, bár sok dolog ismerős volt más játékokból. Ez a csonkolósdi szerintem jó ötlet volt, a kinézissel, százissal és az antigravitációval pedig egész jó puzzle feladványokat sikerült összeütni. A fegyverekből is elég volt a kedvenceket fejleszteni, nem kellett X szörnyhöz Y fegyvert használni. Megijedni nem nagyon sikerült, bár egyszer megöltem az összes ellenséget, hátrafordulok, mint aki jól végezte dolgát, erre ott volt egy meglepetésellenfél. Na ekkor majdnem eldobtam az egeret.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kilőtte Elon a Twittert és Grokot a világűrbe
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest