- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Aktív témák
-
c41r0^
őstag
Eszem ágában nem volt hogy vitatkozzak :)
Igazából arra kérdeztem rá, hogy miért nem azonosak az eredmények 133 és 166 MHZ mellett, simán ramtesztnél, ha az FSB ugyanaz...
Itt az az megtévesztő, hogy szintetikus tesztek szerint:
266 FSB+szinkron ram-nál mér nem gyorsabb a 266 FSB+aszinkron gyorsabb ram, ha már egyszer a ram tesztben az aszinkron jobb eredményt hozott.
Válasz:
mert az FSB a szűk keresztmetszet
de hát ezt már kitárgyaltuk :)) -
c41r0^
őstag
Ezzel én mind tisztában vagyok :)
Itt arra akartam rávilágítani, hogy éppen ezért NINCS különbség a rendszer teljesítménye között, ha én 166-on, vagy 133-on járatom a memóriát (persze ez csak 266-os FSB-s procinál igaz).
Mind2 frekit viszi amúgy CL2-n.
Átfogó tesztnek említhetjük 3DMarkot, de a 2 beállítás közti rendszer-teljesítmény különbség nem mutatkozik ki, mert az a 2 teszt közti ponteredmény-szórás határán belül mozog, magyarul < 100 pont.
[Szerkesztve] -
c41r0^
őstag
Cáfolat a szinkronra:
2000+ XPm van, 133*2-es FSB ugyebár.
333-as samsung van mellette.
Ha szinkronba rakom, akkor ugyebár 266-os RAM-nak kell beállítani.
Sandra és AIDA teszt lemegy.
Ezek után átállítom 166MHZ-re a memóriát-> aszinkron.
Sandra és AIDA teszt lemegy->jobb eredmények születnek, holott elméletileg ugyanolyan végeredménynek kéne lennie, mint szinkronban.
Időzítések u.azok.
Na erre varrj gombot :)
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged