Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Másik küldetés
- [K2]: AnyDesk átverés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
acidflux
csendes tag
Ezek a megoldások nekem is megfordultak a fejemben, de a cél az, hogy minél kisebb anyagi ráfordítással menjen mind a 6GB a lehető legnagyobb órajelen, szintén a lehető legjobb időzítéssel.. Ha mód és lehetőség van rá, akkor ne kelljen ráfordítanom. Eladás maximum az Apacer kit jöhet szóba. Én ott akadtam el, hogy ha csak az APacer kit van a gépben akkor tökéletesen megy, ha a Kingmax kit van a lapban, akkor is. Akkor miért nem hajlandóak együtt dolgozni?? Üdv.
-
acidflux
csendes tag
Üdv.
Nemrég regeltem ide, mert sehol máshol nem képesek az emberek értelmes választ összehordani. A gondom a következő: Vettem egy ASUS P5P43TD Pro lapot hozzá 2×1GB Apacer Aeolus 1600MHz (O.C.) DDR3 -as rammal. Teljesen jól mentek Intel E8400 -as procival. Idővel kevésnek bizonyult a memória mennyisége, így vettem még 2×2 GB Kingmax Hercules Nano -t. Külön - külön tökéletesen mennek, de ha a 2kit egyszerre van a lapon, akkor a rendszer indításánál újraindul. BIOS -om friss, a rendszer 64bites. Külön próbálgattam és mennek 1600MHz -en CL8 -as időzítéssel. Mit és hogyan kéne csinálnom,hogy menjen tökéletesen mind a 6GB rammal??
Köszönöm előre válaszotok. Üdv.U.I.: ha esetleg kihagytam volna vmit, elnézést érte, pótolni fogom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Több darab, 2-4-8GB DDR3 1333 - 1600Mhz-ig
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Szép, dobozos MSI PRO Z790-S WIFI PCIe gen5 garival
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Új Razer Hammerhead HyperSpeed PlayStation fülhallgató
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Üdv.