- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
condemned80
tag
A következő memóriát raktam most a gépembe...
http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr3_pc3_10666_gold_low_voltage_dual_channel
2 kérdésem lenne: a gyártó 1.65V irt a specifikációkba de nekem most még a gyári BIOS
beállitásokkal megy 1.5Vn. Nem is tudnék amúgy csak 1.64 vagy 1.66ot beállitani mert igy
van a BIOSba. Mi lenne a legmegfelelőbb beállitás?
A másik, érdemes ezt meghúzni 1600Mhz-re? Mert ahoz képest, hogy játékokhoz ajánlják
nekem nem tűnik vmi veszett gyorsnak...Az alaplapom Gigabyte GA870A-UD3 rev2.1 és F2 BIOS van rajta.
Kösz a tanácsot... -
condemned80
tag
Valaki tudna abban segiteni, hogy am3 alaplapban 2x2GB 1333Mhz Kingston DDR3
szorzóemeléssel 1600Mhzen PhenomII X2 555 proci alatt vajon hogy szuperál?
És gáz e a memóriára nézve ez a kis emelés? -
condemned80
tag
Ezt a RAM-ot szeretném berakni egy Gigabyte GA870A-UD3 alaplapba egy PhenomII X2 555
processzor melléhttp://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr3_pc3_10666_gold_low_voltage_dual_channel
Szeretném kikérni a véleményeteket mire számitsak, esetleg van-e vkinek ilyen aki tudná
értékelni...
Most Kingston van benne de az nem muzsikál vmi jól, ezért hivtam a "havert" cseréljük
olyanra ami rajta van a Gigabyte RAM listáján(mivel a Kingston-om nincs rajta)Kösz a segitséget bárkitől...
-
condemned80
tag
válasz
gainwardgs #3472 üzenetére
Hát attól függetlenül, hogy engem speciel beforgatott az új gép meg technika mostmár
merem állitani, hogy gyorsabb meg jobb -
condemned80
tag
Megtaláltam a megoldást
A memória időzitést levettem 9-9-9-24 ről 8-8-8-22 re és láss csodát pörög mint állat
és stabil
Állitólag a PhenomII-es procik 1066-ig szeretik a DDR3-as RAM-okat, innen az ötlet
Érdekes, hogy úgyanúgy 1333Mhz-en mennek plusz fesz nélkül -
condemned80
tag
Üdv, BUÉK mindenkinek!
2x2GB(kit!) Kingston DDR3 1333Mhz- nél gyakori probléma hogy nagy fájlok kezelésénel
azt a hiba üzit kapom, hogy "The Source file is Corrupted"?
2 GB DDR2 800Mhz-nél soha nem volt ilyen gondom... Egy hetes a gép és nem boldogulok
vele... Prime95 és MemTest 86 már oda vissza agyba főbe ment és nem volt hiba....
Ötlet? NB-nek is adtam plusz feszt mert vhol irták, hogy az AM3 szereti...
NB voltage controll:1.100V-ról 1.200V-re emelve most úgy megy a gép... Egyébként pedig
fasza kis gép lenne. Ja 64bit Win7 HomePremium van rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair vengeance RGB 2x8 GB 3200Mhz
- MSI B450 TOMAHAWK eladó
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest