Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- VHS digitalizálás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
Achill3uS
üzenetére
Figy...soha nem érdekelt az ár érték arány...ha kellett vmi és úgy gondoltam futja rá megvettem, ha vki gépet szeretne akkor természetesen elsődleges az arány...pl anno 116ért az x800pro-t vagy épp IC7et 40ért...kellett megvettem. Nem csodálkozom, hogy nincs teszt...pont ezért írtam, hogy linkelj egyet amivel bizonyítod az igazad.
Én még mind tartom magam ahhoz, hogy a jelenlegi architektúrának nincs semmi szüksége a DDR3-ra...mint írtam bohóckodni jó...legyen az winrar teszt, superpi, everest vagy épp egy 2000es lista ahova jó felkerülni akár WR-rel...utóbbihoz persze jár egy elismerés is, ha úgy hozza a sors, de ettől még a tényeken nem változtat...Várom a tesztet...ha lehet ne egy full tuning beállítással legyen tesztelve az a DDR3, hanem vmi tényleg stabil és elérhető beállítással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Nintendo Switch
- Windows 11
- Óvodások homokozója
- Nagy is, gyors is ez az új SSD
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-B75M-D3H LGA 1155 alaplap
- Gigabyte GA-F2A55M-S1 AMD FM2/FM2+ alaplap, valamint ajándék proci
- -- KISHIBÁS!!! -- PRÉMIUM S1700 Verhetetlen áron? -- IGEN -- OEM Asus Prime Z690 Ingyen Fox -- IGEN
- Asus P8H77-M Pro LGA 1155 alaplap
- Corsair Vengeance RGB RS 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz C18 Memória!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő