Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
Achill3uS
üzenetére
Figy...soha nem érdekelt az ár érték arány...ha kellett vmi és úgy gondoltam futja rá megvettem, ha vki gépet szeretne akkor természetesen elsődleges az arány...pl anno 116ért az x800pro-t vagy épp IC7et 40ért...kellett megvettem. Nem csodálkozom, hogy nincs teszt...pont ezért írtam, hogy linkelj egyet amivel bizonyítod az igazad.
Én még mind tartom magam ahhoz, hogy a jelenlegi architektúrának nincs semmi szüksége a DDR3-ra...mint írtam bohóckodni jó...legyen az winrar teszt, superpi, everest vagy épp egy 2000es lista ahova jó felkerülni akár WR-rel...utóbbihoz persze jár egy elismerés is, ha úgy hozza a sors, de ettől még a tényeken nem változtat...Várom a tesztet...ha lehet ne egy full tuning beállítással legyen tesztelve az a DDR3, hanem vmi tényleg stabil és elérhető beállítással.
Új hozzászólás Aktív témák
- HyperX Fury 16GB 2666MHz DDR4 / Beszámítás OK!
- 32 Gb Gb G.skill Trident Z Royal Silver 3200 Mhz Beszámitok! (16 Gb-ra bontom igény szerint)
- Kingstone HyperX 2x8GB DDR4
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- Eladó 48 GB DDR4 DIMM (Asztali) memória 16-16-8-8 GB modulokkal
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Sony Ps5 konzol slim
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest