Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
Achill3uS
üzenetére
Figy...soha nem érdekelt az ár érték arány...ha kellett vmi és úgy gondoltam futja rá megvettem, ha vki gépet szeretne akkor természetesen elsődleges az arány...pl anno 116ért az x800pro-t vagy épp IC7et 40ért...kellett megvettem. Nem csodálkozom, hogy nincs teszt...pont ezért írtam, hogy linkelj egyet amivel bizonyítod az igazad.
Én még mind tartom magam ahhoz, hogy a jelenlegi architektúrának nincs semmi szüksége a DDR3-ra...mint írtam bohóckodni jó...legyen az winrar teszt, superpi, everest vagy épp egy 2000es lista ahova jó felkerülni akár WR-rel...utóbbihoz persze jár egy elismerés is, ha úgy hozza a sors, de ettől még a tényeken nem változtat...Várom a tesztet...ha lehet ne egy full tuning beállítással legyen tesztelve az a DDR3, hanem vmi tényleg stabil és elérhető beállítással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Autós topik
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BestBuy ruhás topik
- Ford topik
- iPhone topik
- No Rest for the Wicked
- Tesla topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- 8GB DDR4 SoDimm modulok / több darab / 7500 Ft / OLVASS!
- JÉG! 32GB SK Hynix (2x16GB KIT) DDR4 3200MHz
- Hibátlan, újszerű Crucial 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Ballistix Black - Még 6 év bolti gari!
- Új Patriot Viper Venom 16GB (1 modul) DDR5 6000MHz CL30 XMP/EXPO - 10 év bolti garival! -
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs