- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SzlobiG #1863 üzenetére
Sajnos ahogy elkezdtem játszania wowwal kb 15percig bírta és fagyott.
Rá is jöttem már, hogy mi okozza ezt mert alapon is ezt csinálja ha a memory remap bevan kapcsolva, akkor kifagy, pedig prime meg megy 7órát. Viszont kéne mert így tudom használni a 4giga ramot.
Más lapokba hogyan viszonyul a memory remap? NF790-es lapba megnézné nekem valaki, hogy vannak-e ilyen gondok? Mert akkor lehet lecserélem egy olyanra, ez így nem állapot, hogy van 4giga ramom és 3gigát tudok használni belőle miközbe szükségem lenne rá...
Rampage Extreme tulajokat is megkérném ha van idejük nézzék már meg, hogy memory remap bekapcsolásával használják a cuccot egy-két napig, de sztem ott is ez lenne mivel szinte uaz a lap...olvastam is xs-en a lapom topikjába, hogy mindenki írkálja kikell kapcsolni, de akkor mi a szarnak lehet 8gigát is pakolni bele mikor nem is lehet használni normálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest