Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gadomiklos: Sziasztok! Kezdő vagyok, és nem tudom hol tudom megnézni a privát üzeneteimet.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Brumi˘
addikt
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Valamennyi tuningot biztos birnak azok is. Próbálkozz googleba keresni, vagy akár itt a topikba a kereső segigtségével. A ramokon levő chipek száma segithet a keresésbe.
-
Brumi˘
addikt
Az ugye még nem akkora para ha 2,25V-t kap a ram? Attól még nem fog hosszútávon megmakkani ugye?
-
Brumi˘
addikt
Geil 1gb-s value kitnek mi a max fesz amit adhatok? 2,4V már sok?
-
Brumi˘
addikt
Hy all!
Mitől lehet az hogy a 667es kingmax csodáim amik eredetileg cl5-ben tudják a 667-et, 800-on 4-4-4-12-vel simán mennek 2,3V-n, ha memsetbe állítom át (3napig folyamatosan ment a gép és semmi gixer nem volt), de ha biosba beállítom neki akkor nem indul a gép.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Néztem pár helyen eleve úgy adják meg a feszt neki h 1,8-2,4V.