Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Konflikt
üzenetére
áh, apámnak is van egy ilyen pákája, ezzel nem álltam volna neki
sztem vegyél egy hegyes, pontforrasztásra alkalmasat, jól fog még jönni..
ez egy másik lehetőség: [link] de sokkal elörébb nem vagy vele..
én 50k-s trimmert használok szinte mindig, és ha azt hivtad tekercsnek, akkor igen, az alsó lábára nincs szükség
hogy mekkora lesz igy az adható max vdimm nem tudom neked megmondani (biztos tovább mint a ramod birná
) de láttam már 3v fölött is..
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Corsair Vengeance RGB RS 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz C18 Memória!
- -- KISHIBÁS!!! -- PRÉMIUM S1700 Verhetetlen áron? -- IGEN -- OEM Asus Prime Z690 Ingyen Fox -- IGEN
- Asus P8H61-M LX3 Plus R2.0 LGA 1155 alaplap
- ASUS ROG STRIX RTX X670E-F WIFI ALZA Garancia
- --- KISHIBÁS --- AM4 alaplap Asrock B550m HDV Egyik ram slot nem megy! Ingyen FOX
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 240 GB I 15,6" FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
sztem vegyél egy hegyes, pontforrasztásra alkalmasat, jól fog még jönni..
hogy mekkora lesz igy az adható max vdimm nem tudom neked megmondani (biztos tovább mint a ramod birná