- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricko
tag
Hi
Nem tudom, van-e esetleg aki tudna segíteni nekem, de az a helyzet, hogy eddig volt 2db 2x1GB Kingston HyperX 800Mhz ramom (5-5-5-18). Ezek alapból 667-en mentek, de BIOS-ban be tudtam állítani hogy 800Mzh-en 4-4-4-12-es időzítéssel menjenek.
Most szereztem egy 2x512MB GeIL 800Mhz (4-4-4-12) ramokat. Ezek alap járaton ezen a frekvencián mennek.
Na most mivel a HyperX alacsonyabb Mhz-en megy, ezért ugye lehúzza a GeIL-eket is.
Így szokásos módon BOIS-ban beállítottam, hogy 800Mhz (4-4-4-12). De ezzel a beállítással 10-15 perc után kék képernyő fogad a Windowsban, hogy memória hiba. Állítottam most +10V feszt. Azóta nem volt hiba, viszont futtattam a memtest-et az viszont míg 100%-ig elért detektált 4 hibát is.
Ha, hagyom alapon 667-en az egészet (5-5-5-15), akkor jól működnek.
Van valakinek ötlete, hogy mit csináljak? Amúgy még csak érdekesség végett, amikor először betettem a GeiL-eket az enyémek mellé nem volt képem. Ki kellett szedni, elindítani úgy és aztán megint vissza tenni, hogy legyen képem
memtest-en kívül van valamilyen más jó memória tesztelő progi?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest