- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricko
tag
Hi
Nem tudom, van-e esetleg aki tudna segíteni nekem, de az a helyzet, hogy eddig volt 2db 2x1GB Kingston HyperX 800Mhz ramom (5-5-5-18). Ezek alapból 667-en mentek, de BIOS-ban be tudtam állítani hogy 800Mzh-en 4-4-4-12-es időzítéssel menjenek.
Most szereztem egy 2x512MB GeIL 800Mhz (4-4-4-12) ramokat. Ezek alap járaton ezen a frekvencián mennek.
Na most mivel a HyperX alacsonyabb Mhz-en megy, ezért ugye lehúzza a GeIL-eket is.
Így szokásos módon BOIS-ban beállítottam, hogy 800Mhz (4-4-4-12). De ezzel a beállítással 10-15 perc után kék képernyő fogad a Windowsban, hogy memória hiba. Állítottam most +10V feszt. Azóta nem volt hiba, viszont futtattam a memtest-et az viszont míg 100%-ig elért detektált 4 hibát is.
Ha, hagyom alapon 667-en az egészet (5-5-5-15), akkor jól működnek.
Van valakinek ötlete, hogy mit csináljak? Amúgy még csak érdekesség végett, amikor először betettem a GeiL-eket az enyémek mellé nem volt képem. Ki kellett szedni, elindítani úgy és aztán megint vissza tenni, hogy legyen képem
memtest-en kívül van valamilyen más jó memória tesztelő progi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Corsair Dominator Platinum 32GB DDR5 6000mt/s (2x16GB)
- MSI B450 TOMAHAWK eladó
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest