- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért megy 667MHz-en, mert alapból az SPD alapján állítja be a vezérlő a modulok paramétereit, és így az a biztos megoldás, ha a leglassabbhoz igazítja a frekit, késleltetést. Manuálisan megpróbálhatod beállítani őket 800MHz-re, de valós alkalmazásokban nem sokat fog dobni a teljesítményen a 667MHz-hes működéshez képest. A másfélszer több memóriával többet nyersz, mint a plusz 133MHz-zel.
-
petiww
tag
Hát ezerszer inkább az enyimek mint pl. a tűzforró geil, ami havernak halt meg 2.2Volt gyári feszültségen gyári órajelen... Gondolom a tied sem hideg a plusz gyári fesz miatt...
Nekem még nem volt a kingmaxszal rossz tapasztalatom, hűségesen teszik a dolgukat mindenféle hiba nélkül, ha kell mennek is mint a szél, de mivel nem használom ki a gépet ezért feleslegesen járnának olyan gyorsan...Inkább mutasd meg nekem hogy 1.8V-on mire mész a tieddel
-
Crossfit007
senior tag
Hát ha bírják a RAM-ok, akkor bírják, ha pedig nem, akkor ez van sajnos...
Azóta sikerült a procimat is 3.25GHz-re felhúzni, hogy visszaosztottam a HT-t.
Most 2250MHz-en üzemel a HT, NB pedig 2500MHz-en, ezáltal megint nyertem -1 ns-t.
RAM-ok pedig 833MHz-en bírják az 5-5-4-9-et 1-es CR mellett.
Sajnos ez a proci vége, ennél feljebb már nemtom húzni.
RAM-oknál meg próbáltam 4x szorzóval 980MHz felett, be se bootolt a gép, süthettem ki a CMOS-t... -
Alacsony FSB-n, magas DRAM/FSB aránnyal próbáld először! Pl. 266MHz-es FSB, 1/2-es FSB/DRAM aránnyal, ami 1066MHz-es effektív RAM frekit ad, ám nem kell hozzá húzni a lapot. NB-nek adj egy kis plusz feszt! Milyen VDimmel próbáltad? Nekem is ilyen lapom volt pár évvel ezelőtt, nagyon szerettem, rendesen lehetett benne húzni CPU-t, RAM-ot egyaránt.
-
Ősember
őstag
hello
ez hülyeség, felejtsd el...a tuningnem olyan, hogy azt mondom cl4-ben megy x-et akkor cl5-ben 1.5x-et. geil 800-as ramjai szinte mind kivétel nélkül a value kategoriát surolják alurol, gondolok itt leginkább az ultra szériára, ami ma már ott tart, hogy vicc, pedig cl4-es az is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest