Hirdetés
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Nyilván, nem is azt mondtam, hogy nem fog. Csak arra utaltam, hogy annak is kell + fesz a magasabb sebességhez, és 2.40 - 2.50V fölött aktív hűtéssel is megfeküdhet, így érdemes mérlegelni mit nyerhetek és mit kockáztatok. Bár biztos nem mindenkinek gond ez, majd vesz másikat, ha esetleg nem cserélik ki garban.

-
szasanyi
félisten
Itt sztem - a magas FSB miatt - hibázik a CPU és/vagy a chipset. Ha a RAM feszültsége és sebessége nem változik, az miért hibázna?
A fenti ok(ok) miatt egyszerűen nem stabil a rendszer.
Egyébként a RAMok magasabb órajelen járatásához + fesz kell, ami értelemszerűen itt is nagyobb hőtermeléssel jár. DE ha ment stabilan a névleges 1066Mhz az előírt fesszel, akkor most sem az lesz kevés. Pld. a GeIL RAMjai híresek a magas gyári fesz értékekről, ami nem ritkán 2.40V, DE ezt nem bírja el bármely RAM - vagy csak aktív hűtés mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A fenti ok(ok) miatt egyszerűen nem stabil a rendszer.