- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyorsabbnak gyorsabb, de szintetikus teszteken kívül nem nagyon fogod sehol máshol érezni a különbséget. Az meg, hogy csináltak vele 4 éve egy WR-t, az nem sokat jelent, mert egyrészt lehet, hogy már más chippel szerelik a modulokat, az egy kivételesen jó modul volt, gondolom brutál feszekkel, rendesen meghűtve, csináltak róla egy validot, vagy futtattak vele egy tesztet, és annyi. Azokkal a beállításokkal nem fogod tudni napi rendszerességgel használni, márpedig, gondolom ez lenne a cél.
-
Sziszifeca
őstag
Segítsetek légyszi.
A jelenlegi ramom 800-as (a-data vitesta EE 800+), és [ÍGY] muzsikál midig a gépemben (8cm-es hűtővel persze, mivel szeretem a hűs cuccokat).
Szeretnék még 2gb ramot beletenni, vagyis váltani 2x2gb-ra.
De a 2x2gb 1066-os ram is fog így menni?Tudom hülye kérdés, de mindenhol ennél csak kevesebb értékeket láttam 1066-tól. Valamint tuning-nál nem jobb a 4x1gb?
Köszi a segítséget!
Ui: Ajánljatok nekem jól húzható stabil 2x2gb-os 1066-os memóriákat.
-
Használhatod lazább időzítésekkel - úgy értelemszerűen magasabb frekvencián vesztik el a stabilitást - de azzal kell számolnod, hogy lassabb lesz, mint azonos frekin, szűkebb időzítésekkel. Javasolt manuális időzítéseket használni, akkor is, ha a gyárinál tágabb időzítéseket használsz. Mondjuk a 6-7-7-18 helyett a 6-7-6-17 kb. semmiféle látható változást nem produkálna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged