- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
Új hozzászólás Aktív témák
-
kivulallo
tag
Hűha!
Köszönöm szépen
Én most nem akarok hülyeségeket összehadarni ezért a lapom egy ASRock ALiveXFire-eSATA2 R3.0
A procim meg egy AMD Athlon II X3 455-ös (3.3Ghz)
A gépet meg... igazából mindenre használom. Van, hogy videót szerkesztek vele, vagyis renderelni is szokott. Sokszor játszom rajta, de megy rajta a minecraft is, vagyis Java is kihasználja, nem tudom van-e jelentősége. tömörítés is ritkán előfordul mivel szoktam torrentelni, de inkább kitömörítés mint be, van amikor csak lazán internetezek.
Szeretek tuningolni de nem olyan halálosan fontos, nem akarok semmit tönkretenni, hűtő meg nincs a ramokon...
Ha majd nagyon elegem lesz beteszek mindent automatára és nem érdekel
Viszont most megint tanultam valamit -
yolan
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged