- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kalmar01
csendes tag
Nézegettem persze, 1110MHZ körül van ennek a geilnek a vége, a felett instabil plus befigyelt egy-két kékhalál is. FSB Strap to North bridge. Igazábol nem tudom mit határoz. Én az alap 333MHZ-et beállitottam, igaz néztem 400on is de az soknak tünt. Alá meg nem tudom érdemes-e menni. Viszont sokan irták h az 1.45V sok egy procinak és hazavágja. Picit megijjesztett, mert én ugy voltam vele ha tudom maxot kihozom a procibol, és ha nem melegszik akkor nincs baj. 3 éve igy megy és még nem volt semmi jele annak h "haldokolna" pedig sokan irták. Szorzo beállitásokat nézegettem még, h kisebb szorzo nagyobb fsb, de ezt hülyeségnek találtam. Azt tudom h 4.2ghz-t 1.58V (ami CPU-Z 1.50-1-et ir) teszt erejéig, lefutott minden teszt hibátlanul. De ezt a feszütség értéket nagynak találtam, ugyhogy visszább vettem ahogy most megy 1.42 körüli fesz cpu-z szerint és 3.77ghz. Nem tudom milyen beállitás lehetne még h kisebb fesz nagyobb órajelt lehessen összehozni. Probáltam kombinálgatni de nem akarta az igazságot. Ha north bridgenek 1.4 helyett 1.55V-ot adtam akkor kevesebb fesszel nagyobb órajel is ment, de viszont resinél Overclocking Failed volt de csak akkor ha ujrainditottam a gépet. Ugyhogy teljesen tétlen vagyok, lehet ettől jobb megoldás nincs és igy érdemes hagyni ahogy van. :\
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- CPU léghűtés kibeszélő
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Nintendo Switch 2
- Parkside szerszám kibeszélő
- LEGO klub
- EAFC 25
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged