- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kalmar01
csendes tag
Nézegettem persze, 1110MHZ körül van ennek a geilnek a vége, a felett instabil plus befigyelt egy-két kékhalál is. FSB Strap to North bridge. Igazábol nem tudom mit határoz. Én az alap 333MHZ-et beállitottam, igaz néztem 400on is de az soknak tünt. Alá meg nem tudom érdemes-e menni. Viszont sokan irták h az 1.45V sok egy procinak és hazavágja. Picit megijjesztett, mert én ugy voltam vele ha tudom maxot kihozom a procibol, és ha nem melegszik akkor nincs baj. 3 éve igy megy és még nem volt semmi jele annak h "haldokolna" pedig sokan irták. Szorzo beállitásokat nézegettem még, h kisebb szorzo nagyobb fsb, de ezt hülyeségnek találtam. Azt tudom h 4.2ghz-t 1.58V (ami CPU-Z 1.50-1-et ir) teszt erejéig, lefutott minden teszt hibátlanul. De ezt a feszütség értéket nagynak találtam, ugyhogy visszább vettem ahogy most megy 1.42 körüli fesz cpu-z szerint és 3.77ghz. Nem tudom milyen beállitás lehetne még h kisebb fesz nagyobb órajelt lehessen összehozni. Probáltam kombinálgatni de nem akarta az igazságot. Ha north bridgenek 1.4 helyett 1.55V-ot adtam akkor kevesebb fesszel nagyobb órajel is ment, de viszont resinél Overclocking Failed volt de csak akkor ha ujrainditottam a gépet. Ugyhogy teljesen tétlen vagyok, lehet ettől jobb megoldás nincs és igy érdemes hagyni ahogy van. :\
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest