Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kalmar01

csendes tag

válasz jNk #6842 üzenetére

Transaction elvileg extra funkcio ami Enabled/Disabled Auto=Disabled gyakorlatilag, de lehet van benne vmi amit irtál, kiprobálom!
    Hát mindenki azt irta ijesztő, tudom én is h mennyit irnak Intel honlapján. Viszont azt nem értem, h van jopár ember akinek E8200 van és 0.92V az alap fesz, nekem viszont ez az alap fesz 1.14. Lehet azért mert gyakorlatilag első szériát vettem meg még amikor kijött 2008 első felében. De ha arányosan nézzük h 0.92-1.3, és 1.14-1.45 akkor nem tünik olyan vészesnek, bár ez buta hozzáállás tudom. De az a vicces h csak egy egyszerü példát irjak. Pl: 3.85ghz-n 1.49V-on (ami everestbe 1.40 körüli értéket mutat), teljesen hibázik, tesztek is hibásak. Adok neki egy kis kakaót, 1.53V (ami everest 1.43 körüli) hibátlan, 24 órás tesztet is simán vitte.... és én ilyennel amit te meg sokan mások irtak h 1.3V 4ghz egyszerüen esélytelen... :\ Ezért gondoltam azt h nem processzor limites még a dolog. Plus kék halál üzenetek is memoria bibire utaltak.
    Én ha belövöm a procim 1.3Vra örülök ha 3.3ghz körül elmegy... egyre inkább arra gondolok h ez vmi olyan széria ami másabb mint a tietek, ugyértem első széria a tietek még később jött kiforrotabb volt a 45nm. Hőmérséklettel bármilyen furcsa viszont nincs gond mert 1.53V-on is 100% FPU terhelés mellett is maximum 60-62 fok!
    Ötlet? :P
    ui: picit elkanyarodtunk a témától, de kiváncsi vagyok mit gondolsz róla!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés