- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
hát pedig sajna ez volt a tapasztalatom, csinált ilyet az egyik verzió biza'... ha nagyon kíváncsi vagy rá, melyik tette ezt velem, akkor előkukázom, de az valahova nagyon mélyre eltemettem. még a ddr1-nél látta a húzást, de a ddr2-nél már nem, és valami elképesztő hülyeségeket írt ki. nem tudom mi volt ez, valszeg valami ősrégi verzió. a friss példányokat mindig harmadik nekifutásra keresem csak meg, pedig már sokadszorra szívok emiatt mostanában. nem tanul a gyerek...
de köszönöm, az v1.70 tökéletesen műszik!
lefutott hiba nélkül. nem kínoztam többszöri futtatással, mert még mindíg nem tudtam kinyomozni, hogy valójában mennyi feszt kapnak a ramjaim. már írtam az asrocknak, hogy náluk hány voltot jelent az ''ultra high''...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged