Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3gyo
csendes tag
válasz
üzenetére
Jaj ugyan már érdekes minden működik érted minden, csak a fos dayz-ben nincs hangom. Biztosa win frissítésbe van a hiba nem ebben a fosban.
Másrészt legális win7-et nem lehet újratelepíteni legális win10-el csak frissíteni. Amúgy egy játék miatt nem fogom újratenni a rendszert ha minden más jó. Max leszarom a dayzt, ha megjavul egy teljes dayz újratelepítéssel jó ha nem akkor ennyi, van más amivel el tudom tölteni az időmet.
De azt azért te sem gondolod amúgy komolyan, hogy kb 30 játékkal meg még vagy 20 egyéb program hiba nélkül megy csak a dayz nem, akkor biztos a windows frissítésben van a hiba....
Másrészt semmi gond a Win frissítéssel. Amit írsz az igen probléma volt Win95/ Win98 / WinMe/ Win XP /Vista körül ott én sem próbálkoztam. Win7/ Win8 /Win 8.1 óta simán megy a frissítés gond nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ! Valve Index VR Kit (FULL) Képek kedvéért bontott
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest