- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Amazon Kindle JailBreak
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackDevil
aktív tag
válasz
nanorambo #1957 üzenetére
nem tudom mik ezek a bugok meg nem is tudom hogy mik de már azon gondolkoztam hogy vga vram-ja besz@rt, de most meg jó és nem csinálja farcry4-nél is csinálta de most meg watch dogs-ba meg dayz-be se csinálja azt.
most szerintem még bugosabb mint valaha, kari reset random halál a semmitől?! régi karit mutatja néha a főmenübe mikor 3 napja az már halott... persze a semmitől halt meg az is....
majdnem full ghillie szettem volt most meg egy nettinget se találok sehol végigrohantam egész parton 100 szerveren kb és semmi már az ideg szétvet ettől az alfának sem mondható bughalmaztól!! remélem hogy az új motorral már nem lesz ekkora szerencsétlenség mert szeretnék játszani vele mert leköt és nagyon jó de hát így? mi ez meg hogy kilép meg lerakja tálcára úgy hogy vissza se jön onnan meg homályos a kép de beállítások/videó-ra kattintok és már jó? meg ilyen baromságok.
hullámzik a fal meg a fák meg minden hullámzik mint ha kib@szott atlantisz lenne az egész áááávalakivel toljuk már együtt mert már így gáz egyedül! csapatba toljuk vagy valami
legalább a random halál miatti cuccvesztést így elkerüljük, felvesszük míg vissza nem ér a másik vagy valami
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro 128GB
- Asztali PC , R5 7600X , RX 6700 XT 12GB , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest