- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
Gilthanas #1377 üzenetére
Hát őszintén megmondom én nem szeretem a túl zsúfolt szervert
persze nagy a pálya ,de én általában oda megyek ahol maximum 20-an vannak ,így is sokszor összefutok valakivel sőt szép harcok is alakulgatnak ,de nem bandáznak
mivel én csak néha játszom haverommal tehát ketten vagyunk összesen
egy 40-es szerón meg van mikor csoportokba mennek 4-5-en, szóval inkább kerülöm az olyat
Minap a Militaryin sikerült lelőnöm 2 full gearest épp a börtönből szaladtam ki gyors és hallottam hogy lőnek rám ,én meg cikázva szépen elfutottam a barackok közt szalonozva mert nem láttam hogy honnan lőnek rám
Izgalmas volt aztán gyors beszaladtam egy bokorba és ott vártam ,mikor egyszer csak láttam, hogy ketten szépen csendbe guggolva osonnak és keresnek
mind a ketten egymás háta mögött ,az egyik rám is nézett azt hittem észre vett ,de nem
csak a bokrot látta ,aztán szépen elment a barack széléhez én meg fel guggoltam,célzás és tűz ..és összeesett szegény másiknak fogalma sem volt honnan lőttem ,az meg oda sétált a haverjához és azt is lelőttem
Izgalmas jelent volt ,élveztem a harcot ^^ (ők lőttek előbb rám )
Én általában próbálom megoldani a helyzetet tehát békés "ember " vagyok
de ez nem mindig sikerül
van akivel lehet egyezkedni de van aki egyből lő és mint tudni illik itt nagy a valószínűsége ,hogy az nyer aki előbb lő
(jó nem minden helyzetbe igaz )
Igen az erdő közepén sokáig életbe lehet maradni az is igazde annak nincs értelme ,ha már fullos a karakter akkor szoktam menni izgalmat keresni a reptereken vagy militaryn vagy bárhol ...de mégegyszer mondom nem játszom full szerveren ,szeretem ha van esélyem nem az hogy rám jönnek 5-6-an aztán szórakoznak ..
Viszont ha működni fog a sátras dolog , akkor persze hogy én is fel .fel nézek majd nagyobb szerverekre is ha nagyobb lövöldözésre vágyom
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Ryzen 5 5700X + RTX 3070 + 32GB RAM + NZXT hűtés/ház + Windows 11 Pro
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest