Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• z0l1ka

aktív tag

válasz Gilthanas #1377 üzenetére

Hát őszintén megmondom én nem szeretem a túl zsúfolt szervert :D persze nagy a pálya ,de én általában oda megyek ahol maximum 20-an vannak ,így is sokszor összefutok valakivel sőt szép harcok is alakulgatnak ,de nem bandáznak :) mivel én csak néha játszom haverommal tehát ketten vagyunk összesen:) egy 40-es szerón meg van mikor csoportokba mennek 4-5-en, szóval inkább kerülöm az olyat :) Minap a Militaryin sikerült lelőnöm 2 full gearest épp a börtönből szaladtam ki gyors és hallottam hogy lőnek rám ,én meg cikázva szépen elfutottam a barackok közt szalonozva mert nem láttam hogy honnan lőnek rám :) Izgalmas volt aztán gyors beszaladtam egy bokorba és ott vártam ,mikor egyszer csak láttam, hogy ketten szépen csendbe guggolva osonnak és keresnek :D mind a ketten egymás háta mögött ,az egyik rám is nézett azt hittem észre vett ,de nem :D csak a bokrot látta ,aztán szépen elment a barack széléhez én meg fel guggoltam,célzás és tűz ..és összeesett szegény másiknak fogalma sem volt honnan lőttem ,az meg oda sétált a haverjához és azt is lelőttem:D Izgalmas jelent volt ,élveztem a harcot ^^ (ők lőttek előbb rám ) :) Én általában próbálom megoldani a helyzetet tehát békés "ember " vagyok :D de ez nem mindig sikerül :) van akivel lehet egyezkedni de van aki egyből lő és mint tudni illik itt nagy a valószínűsége ,hogy az nyer aki előbb lő :D (jó nem minden helyzetbe igaz )
    Igen az erdő közepén sokáig életbe lehet maradni az is igaz :D de annak nincs értelme ,ha már fullos a karakter akkor szoktam menni izgalmat keresni a reptereken vagy militaryn vagy bárhol ...de mégegyszer mondom nem játszom full szerveren ,szeretem ha van esélyem nem az hogy rám jönnek 5-6-an aztán szórakoznak ..
    Viszont ha működni fog a sátras dolog , akkor persze hogy én is fel .fel nézek majd nagyobb szerverekre is ha nagyobb lövöldözésre vágyom :D

Új hozzászólás Aktív témák