Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- V.Milán: A síntrabant, a falunap és Jézus esete
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3gyo
csendes tag
válasz
RockHaRD
üzenetére
Ugyan ez nem Breaking Point topic de. Az valami ordenáré szar, már bocs. Ha a DayZ alfa akkor a BP nem alfa hanem maga a zéró, a pre pre pre pre pre alfa.
Az egyetlen pozitívum, hogy szebb mert ugye nem dx 9, de itta vége. Bug bug hátán. A fegyverek értelmetlenek, mert a balta mindent ver. A zombik bugosabbak mint bárhol eddig. Loot csak dobozokban van meg kukában, jaj. Az egész egy félkész, épen elinduló fos, közelébe sincs a DayZ jelenlegi állapotának sem.
Az egyetlen pozitívum, hogy pénzt nem kérnek érte, na jó vannak benne pár jó ötlet, mint a kasztok például, de amúgy kb. egy nagy nulla.
Amúgy ha már arma 3 és mod akkor nem ezért érdemes megvenni. Sokkal inkább a Battle Royale, na az igen az élvezetes, egy kis éhezők viadala.
Vagy ha rp akkor ott az Altis Life az is egy jó mod. -
Sanyaaa26
aktív tag
válasz
RockHaRD
üzenetére
Egy előnye van ennek, hogy arma3 motor fut alatta, én jómagam 15 percet bírtam ki.
Visszatérve a dayz standalone-ra, ha jól rémlik vásárláskor is figyelmeztettek a készítők, illetve minden indításkor hogy a játék igen korai verzióban van. Az év végére lesz béta, lehet szidni, de játszottam én már sok alfa gémmel, amivel még csak játszani sem nagyon lehetett. El kell fogadni, ennek tudatában vette meg mindenki, vannak hülye bugok, én speciel egy ideje most nem játszom, had fejlesztgessék, jó lesz ez, had forrja ki magát.
Új hozzászólás Aktív témák

- Escape from Tarkov
- SONY LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Autós topik
- Milyen routert?
- PlayStation 5
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Mi 11 Lite 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vagy ha rp akkor ott az Altis Life az is egy jó mod.