- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nanorambo
őstag
válasz
xenom0rph #1315 üzenetére
1; Az zombik jelenleg nagyon el vannak b*szva. A közelharci rendszer borzalmasan kidolgozatlan és bugos, de a zombik úgy viselkednek, mint a terminátor. Ezt én írtam a múltkor:
"Ami viszont még mindig vicces, hogy távcsővel nézelődök és a látóhatáron éppen, hogy kirajzolódik a zombi, de látom hogy elkezd futni. Gondoltam magamban, hogy egy másik játékosra indult rá, mondom megnézem hova megy. Erre nem rám jött? Futott vagy jó 2-3 percig, mire hozzám elért, de elég durva zoom szemük lehet, ha így kiszúrnak. Az is vicces, hogy fejszével ölöm meg a zombit, de mintha lőttem volna, az összes zombi (jó távolról is) elkezd felém rohanni."
Nem beszélve arról, hogy még mindig átjönnek a falon.2; Engem is érdekelne, hogy mit csinálnak a kedves fejlesztők. Van pár tippem (a fejlesztés nincs köztük).
3;
Vannak retardáltak. A személyes kedvencem, (még múltkor, amikor csak a partra spawnolt a játék) amikor a spawnhelyre bekempelnek a full geares karakterek és az éppen éledő kezdőket lövik, akiknek szó szerint még semmijük nincs. Biztos jó móka lehet... De erre még azt mondom, hogy a játék része. A másik két pont nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest