- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
savior
őstag
válasz
Busterftw
üzenetére
Sajnos a kitéréssel hadilábon állok egyelőre. Használom, de sokszor pont oda ugrik a lény, ahova én kitérek, vagy túl későn nyomom, vagy kitérek de többet támad egymás után és a következő sebzése meg eltalál.
Olyat is láttam videóban, hogy amikor rohamozott a behemót, akkor megütötték és összeesett, de nekem még az se sikerült. Mire jobb klikkre ütnék, addigra elgázol.
Persze nincsenek nagy elvárásaim, hogy mindíg sikerüljenek ezek, mert még csak pár napja játszom. (habár a karakter régi, de akkor kb csak lekreáltam... azóta át is alakult a teljes játék) -
kory24
őstag
válasz
Busterftw
üzenetére
Szerintem elég ha csak a drónosat csinálod (jövő), legalábbis sztem az hasznosabb.
Aztán ha az full megvan akkor minden spéci behemoth-nál átváltasz a perfect strike-ra, hogy kapd oda is a fragmenteket.
Legalább Te nem melózol jó sokat feleleslegesen, mint akik megcsinálták fullra a perfect strike-ot, aztán jött a drón és 4ből 1 oszlop lett, ezzel kb 2 sor nyitás feleslegessé vált....
Ús boss egyszerű ha már 1-2x megölöd.
Külön map van neki, ahol elöl a primal és elder szörnyek (valahol azt olvastam később már csak itt lesznek ilyenek...) a map végén meg egy templom, oda tudod lehívni bosst, mely ára 8 chrono kő. 1 elder vagy 1 primal mob megölése ad 1 chrono követ, illetve eventek droppjába is előfordul. Hogy mennyi köved van könnyen
megnézheted a HG map leírásában is, de mindig ki is írja ugye mikor kapsz egyet
-
Joccc07
addikt
válasz
Busterftw
üzenetére
Csak, hogy néhány Twitter lakót idézzek: "A fejlesztők tanuljanak meg programozni ahelyett, hogy nerfelnek."

Én úgy gondolom, hogy a státusz megjelölése a játéknak rosszul lett kiadva. Ez most inkább béta. Epic előtt volt alfa. Sok apróság még csak most jut eszükbe. Értem ezalatt a színt követelményt. Slayer's path bevezetése egy jó dolog volt. De az is mikor jött? Bőven az 1.0 megjelenése után.
Megyek is most vissza axe-re. Nincs nekem plusz 30másodpercem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Joccc07
addikt
válasz
Busterftw
üzenetére
Én még kitartok. Nincs is nagyon más ami érdekel. Nem mondom van mit elővenni. Például most játszottam végig a Plague Tale-t. Eszméletlen jó volt. Érdemes végigjátszani. Még a Snowrunner az ami többet van elindítva.
Ezen felül letöltöttem újra a breakpoint-ot. Elég meh kategória.
Megnéztem az említett Deep Rock Galactic-ot de nem jött át. Lehet ha játszanék vele akkor bejönne. De most 30€-t nem akarok beálldozni. Főleg ha nem jön be. -
kory24
őstag
válasz
Busterftw
üzenetére
Miért értékelem túl?
Ha egyébként is jatszok adott illetővel, akkor jól jön ingyen olyan plusz, mint bounty tokenek, patriol kulcsok vagy pár ezer pénz.
Oké, nem halok bele, hogy elúszott 3 ládám, de működhetne normálisan is, nem most indult ez a game...
Akkor ott van még hg-n rendszeresen beakadó valomyr hang is.
-
Joccc07
addikt
válasz
Busterftw
üzenetére
Igen, pontosan. Időhúzás. Ezek a contentek a kezdőknek teljesen jók de nekünk már kevés. Heroic Esca az több mint felesleges. Minek? Mit adhat? Urska csak akkor jön? Akkor ki fog menni rajta? A veterán? Annak már megvan az urska weapon összes. Így azok kilöve. A kezdő nem fog felmenni mert azt se tudja mi van. Inkább belenyugszik, hogy oda kevés és tovább áll. Attól, hogy kezdőként van egy weapon lvl 20 meg nem tudja rendesen használni. Nincs meg a skill-je hozzá.
Az új változatokkal csak az a baj, hogy a deepfrost skarnt egy életre megutáltam a kalapácsos feladat miatt. Ennek sok értelme volt.
-
-
.LnB
titán
válasz
Busterftw
üzenetére
Áhhh... Terra, az borzasztó könnyű volt nekem. Végig. Azt nagyon sokszor solo-ztam is direkt.
Skraev-et én nem érzem nehéznek. Mögé kell állni, szerintem az a trükkje. Dask se nehéz. Na de nála sokat számít, hogy CB-zek. Mozdul, én már ugrok is fel, késleltetem az ütést, ő befejezi a mozdulatot és ennyi.
De akkor legyen ez a témánk. Kinek melyik Behemót a legnehezebb? Az én válaszom baromi könnyű. Messze-messze a legnehezebb szerintem Stormclaw. Ő egy igazi rohadék, a játékossal egy szinten. Alatta nem annyira. Baromi sok mozdulatból áll a moveset-je. És vannak benne igazi rohadék megmozdulások, mint amikor leteszi a "drótkerítést". Vagy a személyre szabott kis personal storm. Amikor a fejed felett durran három villámcsapás ha nem szaladsz ki belőle. Gyors. Nagyon gyorsan változtat helyzetet. És igazából ha jól emlékszem, két szakítása van csak. Amikor a shock golyókat rádlövi, azokat muszáj visszaütni rá, és még így sem igazi szakítás. A másik pedig amikor eltűnik, és a villám helyén visszateleportál. De annak kicsi a range-e, nehéz eltalálni. Magasan őt utálom a legjobban.
Aztán második nálam talán Riftstalker. De nagyon nagy itt a kettő között a szakadék. Riftstalker inkább csak szokatlan, de sokszor szakítható, nincs olyan sok hp-ja. És amikor a pörgését szakítod, az a legkirályabb skillmove szerintem.
Szokott sikerülni, de nem mindig. És másoktól is nagyon-nagyon ritkán látom.Harmadik talán Rezakiri. De inkább a hp-ja miatt, és mert hülye hitbox-sza van. Leginkább csak a farkát lehet ütni. CB-vel könnyű dodge-olni. Aztán mindig mögötte kell lenni, és várni míg "lepuffan" a földre (mert elfárad?), és lehet ütni.
Legkönyebb Embermane. Messze. Úgy kezdjük a fight-ot, hogy "gyere papához". Ő meg jön mindig mint egy hülye. Szakítod. Felkel, elszalad, megint jön, megint szakítod... Very Easy.
Utána Valomyr, Skarn. Ők nem szeretnek mozogni. 
-
.LnB
titán
válasz
Busterftw
üzenetére
Szerintem már az is megoldás lenne, ha kéthetente lenne egy HuntPass. Akkor össze lehetne kötni a kellemest, a hasznossal (szintezést). És lenne jutalom. Nekik meg esetleg nagyobb bevétel. De valószínűleg olyan kevesen fejlesztik a játékot, hogy még erre se tudnak elkülöníteni egy csapatot.
-
.LnB
titán
válasz
Busterftw
üzenetére
Így van, megvan a meta build. Most vagy találok más célt, vagy ennyi volt.
De azért még kipróbálok ezt-azt. Összes Esca lvl25-re az cél. Bár nem egy nagy cucc az sem.
Minden fegyó felszintezése legalább egyszer, ez is cél.Én se mondom, hogy ez a világ legtartalmasabb játéka. Sőt. Sőt! Kicsit magára hagy a game egy idő után, és rád hagyja a döntést, hogy mit csinálsz. Szerintem nem rossz ez se. Csak ehhez az kell, hogy saját magadnak kell célokat kitűzni. Aztán egy idő után el fog az is fogyni.
De akkor meg visszagondolsz, hogy ingyen beletettél x órát, megérte e? Nekem szerintem már most megérte. Egyszer vettem Platinát a GamePass miatt, most megint megvan a Plat a következőre (bakke ~40 nap múlva lesz a kövi? Az durva).Más:
Hétvégén kaptam egy achit (Xbox-on), hogy elértem a Mastery level 40-et. 50 a max nem? Nem igazán nézegettem még ezt. -
.LnB
titán
válasz
Busterftw
üzenetére
Ja az más. Az már úgy kihívás. De én nem értem. Múlthéten az volt a bajotok, hogy nincs mit csinálni. Amikor meg van, akkor az a baj.
Erre én se mennék rá az fix.
Nekem egyébként is 9800 volt eddig a legnagyobb singlehit-em amit láttam. De 3000 és felette már nagyon ritka.
Nem tudom, de vélhetően az Axe dobás lehet a legkézenfekvőbb erre. Az elég nagy dmg mindig. Utána meg eltelik fél óra mire végigmegy a következő ütésanimáció.
Olyan lassú az az Axe. Basszus, egész hétvégén azzal szívtam, hogy Embermane-t szakítsam Axe-szal. Mármint mindig elfelejtettem, hogy Axe-szal milyen rossz. 5000km-ről kell futnia rám, hogy az animáció jókor találjon be.
Baromira frusztrált. -
.LnB
titán
válasz
Busterftw
üzenetére
Miért, egyszerre kell beleverni azt a 5k-s hit-et? Nem overall kell 5k-t összesen.
Én még ilyen onehit feladattal nem találkoztam. Lehet, hogy van, nem azt mondom, csak nekem ez új.
Hát a játék lényege pont az, hogy minden fegyvert próbáld ki. Jól van ez így. Még ha nem is tetszik mindegyik nekünk. Mondjuk 20-ra felhúzni nem nagy cucc egyik se. Ezen felül meg mindenkinek van egy main buildje úgy is. -
kory24
őstag
válasz
Busterftw
üzenetére
Egy ideig én is blaze fegyóval voltam blaze esca amíg nem volt másik fegyóm, de valóban ment azzal is. (bár jegessel még nem próbáltam, mert nincs...)
Igen azt én is észre vettem, hogy a legfontosabb ebben a játékban a helyes dodge, úgyhogy azt még kell gyakorolnom :)
-
.LnB
titán
válasz
Busterftw
üzenetére
Skraev, Embermane, Sporestruck Charoggot (Skarn nagyon ritkán).
És annyira nem is vészesen sok idő, mert kinyomod a matchmaking-et, és már bent is vagy.
Hétvégén marha sokat voltak 1-13 Terra-ba, mert a 60kill-t minden fegyvernél úgy csináltam meg, hogy az első harminc kill HG-n, a maradék 30 kill, 1-13 Terra escalation.
-
.LnB
titán
válasz
Busterftw
üzenetére
Ne haragudj, de aki képes egy rumor teljesítése helyett plat-tal fizetni, az nem megérdemli?!
Eszem ágába se lenne. Ha a fejlesztők találnak ilyen játékosokat, akkor nincs rájuk egy rossz szavam se. Mert én nem érzem úgy, hogy rám erőltetnek.Én eddig egyszer vettem Plat-ot, a HP miatt. Azóta mindig visszatermelte a következő árát. Egy ilyen 2000Platos Valentinnapi HP, meg egy mosolynál többet nekem nem ér.

Én is leírtam többször, hogy látom a content végét. Bármikor eljuthatok oda, hogy na ennyi nekem elég volt. De nem fogok meglepődni. Van más játék..
-
Joccc07
addikt
-
Joccc07
addikt
válasz
Busterftw
üzenetére
Ezt így mind adom is. Teljesen igazad van. Kezd összeállni a fejemben miért is hagyták ott a "veteránok" a játékot.
Hg jó ötlet volt. De behozták ezt a hunt pass-ban a hunt pass dolgot horror áron. Ez volt még a nagy újítás. Az a baj, hogy sok mindent ígértek. Folyamatban volt a guild értelmesítese. Hamarosan érkeztek volna már a pet-ek is. Az is lassítva lett. Ígérték ugye az íjat. Az is kitudja mikor jön. Ott van a mobil verzió is valahol.... valószínűleg csak elméleti síkon létezik. -
Joccc07
addikt
válasz
Busterftw
üzenetére
Azt már nagyon régóta várom. De ahogy haladnak, előbb lesz még 5 új Esca mint új fegyver.
Az az én meglátásom, hogy ebben a formában a buildeknek semmi értelme. Mindenki csak nagy damage-t akar és onehitelni az összes behemoth-ot. Így a lényeg el is veszik. Az esca-nak egy "raid-nek" kellene lennie. Csak azok jutnak el 10-50 csúcsára akik együtt tudnak játszani, tudnak figyelni a másik játékosra. Nem mondom, lehessen randomokkal is megcsinálni de ne is legyen ennyire könnyű.
Az egész harcrendszer úgy szar ahogy van ebből a szempontból. Csak a dps semmi más. -
Joccc07
addikt
válasz
Busterftw
üzenetére
A repeaternél közel kell állni a behomothoz, hogy érjen is valamit. Az még az axe-nál is unalmasabb. Vannak belőle erős buildek de ha 3 jön veled escára akkor rohadt idegesítő. Még ha supportok lennének akkor azt mondom jó. De az ilyen vérpistikék erre nem igazán képesek.
-
.LnB
titán
válasz
Busterftw
üzenetére
Hallod, az nem semmi. Mármint bármelyik esca-ba szép, ha lvl10-en letolod a 10-50-et. Ott a resist hiány miatt, onehit-vagy kb az összes behemótnak nem? Szóval ahhoz azért kell skill. Grath!
Engem még mindig nem izgat ez a Frost esca. Megjelenés napján próbáltam kettőt. Meg letoltam a kicsit egyedül egyszer. Nekem még van a játékban annyi kontent amit csinálhatok, hogy majd valamikor ráállok.
Ott a maradék három esca is, ami lvl15-ön áll. Mindet ki akarom maxolni. Utána majd jöhet a frost.
Néztem én is a Frost talenteket, hogy ad passzívot a fagyásra. -
.LnB
titán
válasz
Busterftw
üzenetére
Kifarmoltam a Malkarion kesztyűt. Aztán, amikor meglett, akkor láttam, hogy az Predator-os. Hát csaptam a homlokomra egy képzeletbelit.

Na de half hp build,első próba:

Kipróbáltam, kis lvl-en, elég beteg.
Conduit-ot elsőre nem tartottam fontosnak. Aztán gameplay közben esett le, hogy milyen gyorsan töltődik így a lanthern, +6-tal még durvább lenne. Szóval értem miért ajánlottad. Majd lesz olyan is. Csak akkor a crit-et (Cunning) kellene talán feladnom, ami nekem elég kedvencem most.
-
.LnB
titán
válasz
Busterftw
üzenetére
Valószínűleg az lesz, amit te írsz.
Pont ez az, hogy nem lehet többször. Én azt hittem, hogy lehet. Azt hittem úgy érik el ezeket a 710-es powert."Discipline melle van +6 Iceborne?"
Dehogy van. Bíztam a skillemben, és a reflex-emben.
Nem néztem még olyan buildet. Csak tegnap így random betettem a most használt build-be. 
-
.LnB
titán
válasz
Busterftw
üzenetére
Én se nyomtam ezt a Frost-ot. Első nap próbáltam kettőt de mindig megfagytunk. Aztán másnap mentem 1-13-at, hogy rájöjjek hogyan lehet kivédeni a megfagyást. Ez a Pylon solo-ba megoldás, de szerintem teambe, a nehezebb esca-ba ez se fog segíteni.
Srácok, hogy lehet elérni ezt a 710/710-et.
Nekem a Scorching Agonies Power Surge-olva van. És nem engedi még egyszer. Azt írja, hogy maxos. Ebből hogy lesz akkor 710-es power? Mert resistance részről még talán értem, hogy ha minden armor-t power surge-olok. De a támadás?Tegnap kiidegelt a Shock escalation. Annyira, hogy most elősör ki is léptem, és este már nem is játszottam. Annyira elkeserítőek voltak az emberek, hogy inkább próbálkoztam solo-ba!!. Ami meg nem sikerült 4. round-ig jutottam mindig.
És azért se értem ezt az egész Shock esca-t, mert úgy szinteztem a Chain Blade-et újra, hogy Terra escalation-t soloztam (a kicsit). És volt egy alkalom, amikor véletlen félrenyomtam, és arra eszméltem, hogy 10-50es esca indul. Én meg lvl11 voltam. Írtam is a srácoknak, hogy bocsánat de félrenyomtam. No problémo, simán letolták.
Később 15-16-os szinten nyomtam is pár Terra 10-50-es esca-t, mind lement nagyobb probléma nélkül. De a shock?! Eskü összetettem a két kezemet amikor megláttam Malkarion-t, annyira ritkán fodult elő. Viszont volt egy olyan, amikor ketten csináltuk végig. A kesztyűt szerettem volna kifarmolni, nem lett meg az alapanyag.Hunt Pass 45-ig jutottam.
Hétvégén próbáltam egy sima +3-as Discipline build-et is (még csak egy cell-em van). Nos, az még nem nekem való esca-ba. Majd HG-on is meglesem, de ahhoz kellene még skill.

-
Joccc07
addikt
válasz
Busterftw
üzenetére
Üdv,
Lone Wolf playerként nekem tök mindegy, hogy van-e privát vagy nincs. Amíg 1 behemoth /per sziget volt addig én is privátot mentem. De hg-ba nem zavarnak a "kicsik".
Segíteni is szoktam nekik.
Az aetherspark drop meg szintén nem nagyon lényeg mert van elég belőle. 10+ reforgera való biztos van.Én sem nyomom HC módon hp lvl 200-ig jutottam. Az ellaposodás pedig relatív. Én a Hg-t jobban élvezem mint a sziget volt. Sokkal pörgősebb.
Ezt azért ebben a formában nem jelenteném ki. Vagy mondhatom úgyis, hogy nem értem mire gondolsz pontosan. Miből látod, hogy arra mennek hogy vásárolj?

Komolyan kíváncsi vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Túra és kirándulás topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EA Sports WRC '23
- Napelem
- Hobby elektronika
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Itt jól érzem magam és a közösség is rendben van.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Baromira frusztrált. 
Chain Blades-nél nem szabad elfelejteni, hogy mennyire mobilis, mennyire sok plusz dodge lehetőséget ad. Az a legjobb és kész!