Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Áhh ezen kiakadni?! Múltkor én is írtam nektek ide a Shock esca-ról.. Hétvége, én ezzel summáztam. Hétköznap már nem volt semmi gond az emberekkel.
Egyébként én tökéletesre fejlesztettem kb a gyengébb játékosok elviselését. Tudom ignorálni, feltéve ha valaki nem direkt bunkó. Én évekig játszottam csapat alapú játékokkal, WoW, CS, Dota2 és miegymás... Folyamatos voice chat, jó társaságok stb stb.
Aztán 8 éve megszületett a fiam, és nem tudok már beszélni, mert áthallatszana. Így viszont, a csapat alapú játékokat is el kellett engednem nagyrészt. Amit meg ezek után is játszottam, azt egyedül. Ez nehéz, mert látjátok, hogy elég szociális egyén vagyok, itt is sokat irkálok. De eljutottam arra a pontra, hogy csinálom amit tudok, egyedül. Általában chat, voice chat off, minden játékban, kizárok mindent. Randomokkal játszok. És ehhez kell egy szintű nyugalom.
R6:Siege-et is így játszottam, mert magát a játékot szeretem nagyon, team-re nincs lehetőségem, szóval megszoksz, vagy megszöksz elv. Dota 2 volt az utolsó, ahol játszottam ismerősökkel (5-en együtt), de már nem beszéltem. Igazából kibaszásnak éreztem a társaimmal szemben, hogy nem tudok infózni. Rossz volt.
Itt Dauntless-ben meg nem vagy ráutalva erre. Lehet egyedül is érvényesülni. Nekem való. Cserébe nem látom, hogy egy év múlva is ezt a játékot nyomnám, ilyen intenzitással. Mert content az véges, elfogadtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- Honor Magic 6 Pro 512GB Black Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest