Aktív témák

• tepizoli

tag

Sziasztok!
    Valaki probált a tegnapi vagy a mai napon SMS-ben befizetni a Data.hu-ra? Eddig semmi probléma nem volt de megváltoztatták a rendszert már nem felhasználonév van ami a telefonszámod volt meg jelszó hanem csak egy hosszabb 12 számjegyü kód. De hiába adom meg megjelenik egy ablak kb. 1 másodperce ,hogy sikeres aktiválás de az ablakban meg az van írva ,hogy hiba történt probálja ujra. Írtam nekik de nem válaszoltak még. Valaki járt már igy? Mit tegyek?

• kenwood3

addikt

válasz rétisün #4 üzenetére

Lehetséges, bár én se tudom (van 1 olyan sanda gyanúm, hogy a nővérem se tudná megmondani már, hogy vele, hogy volt :DDD ). Egyébként ha ezt nem vesszük figyelembe elég jó kis feltöltő oldal ez :K

• rétisün

veterán

válasz kenwood3 #3 üzenetére

én sem értem :F

de dupla aktiválás után már működött a dolog rendesen. lehet, hogy egyszer aktiválni kel a regisztrációt, aztán utána még aktiválni a prémium előfizetést, csak erre tudok gondolni.

• kenwood3

addikt

válasz rétisün #2 üzenetére

A nővérem már 1 párszor küldött sms-t és neki semmi problémája nem volt. A sebesség is tökéletes volt, végig annyival töltött amennyit bírt a netünk, szóval nem tudom, hogy mi történhetett nálad :N

• rétisün

veterán

úgy látszk, senki nem futott bele ilyenbe rajtam kívül....

közben annyi történt, hogy újabb aktiválás után most működik a dolog. pedig az első, reggeli aktiválás is sikeres volt, hiszen az e-mail is megjött....

" Kedves ******!

Sikeresen aktiváltad magad a Data.hu oldalon!
    Felhasználóneved: ******
    Az oldalra itt tudsz belépni: Belépés
    Köszönjük, hogy te is tagja lettél rendszerünknek!
    Üdvözlettel: Data.hu
    Fájlmegosztás korlátlanu l"

vagy duplán kell aktiválni, ki tudja, lényeg, hogy most jó.....

• rétisün

veterán

Régebben is töltöttem le a data.hu-ról, igaz, nem regisztrált felhasználóként csak ~65KB/s-el lehetett letölteni, viszont nincs captcha-kód irogatás, és nem kell várni a darabok között, mint sok más fájl-megosztónál. Aztán egy ideje a 200MB-nál nagyobb fájlokat csak Prémium előfizetésel lehet(ne) letölteni.
    Úgy gondoltam, az az ~500 ft nem vág földhöz, legalább gyorsabban is megy majd a letöltés, ezért elküldtem az SMS-t, ahogy a Prémium előfizetéshez kell. A dolog menete a következő: elküldöm az SMS-t, válasz SMS-ben megkapom a regisztrációhoz szükséges adatokat, kitöltöm a megfelelő mezőket, és e-mail-ben megkapom az aktiváláshoz szükséges linket. Meg is jöttek az e-mailek sorban (regisztráció megerősítve, aktivációs link) aktiváltam a regisztrációmat, és itt jött a meglepetés.
    Bejelentkeztem, de ha le akarom tölteni a fájlt, mindig visszadob a Prémium előfizetés oldalra. A letöltésvezérőben (JDownloader) a bejelentkezési adatok mgadása után az "Invalid account" hibaüzenetet kapom. Sebaj, van a data.hu-n ügyfélkapu ahol majd segítenek, mit csinálok rosszul. Meg is jött a válasz: ez az 500 ft nem elég semmire, ez még bizony nem Prémium előfizetés. Újabb e-mail-ben megkérdeztem, akkor mi kell a Prémium előfizetéshez, illetve akkor most végül is mire küldtem az SMS-t, de még nem jött válasz.
    Az oldalon egy büdös szó nincs arról, hogy egy SMS csak regisztrációra elég, amivel semmire se megyek, ha letölteni is akarok, illetve hogy mi kell még, ha szeretnék Prémium előfizetést. Ezt a magam részéről (finoman fogalmazva) egyáltalán nem tartom korrekt dolognak. Éppen ezért nem is tudom ajánlani senkinek a data.hu fájlmegosztó oldal használatát, legfeljebb kisméretű fájlok megosztására.

Ide várok tapasztalatokat, véleményeket a data.hu-val kapcsolatban, tippeket, vajon mit csesztem/mulasztottam el a Prémium előfizetéssel kapcsolatban.

Mod: most meló, ha estig válaszolnának az e-mailemre, természetesen megírom. Őszntén szólva nem sok reményt fűzök a dologhoz, buktam az SMS árát... :(((

Aktív témák