Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusky
senior tag
Nem is szoktam, PC-n le van tiltva, blokkolva, mindenezve. A telefonon lustább vagyok ott még nem kerestem meg hogyan tudom teljesen eltüntetni, a hülye Facebook reklámokat is onnan látom. Meg az unatkozó emberek képesek a YT videókat Facebook reelsbe áttenni. Valahonnan úgyis szembejön az emberrel.
Tavaly, meg tavalyelőtt az volt a baja az otthonülő anyukáknak meg nyuggereknek, hogy le van nyírva mindenkinél a fű és a méhek nem tudnak virágport szedni, nincs méhlegelő (mert ugye vadvirágok nőnek az udvarodon, ha nem nyírod le, véletlenül sem méteres fű meg gaz
), előtte években is volt valami, de már nem emlékszem micsoda amire panaszkodtak. Mondtam is, hogy na vajon idénre mit fognak kitalálni, mert minden évben van valami új és az előző kifúj (a kutyásmacskás posztok már nem ütik meg az ingerküszöböt nekik, meg azt amúgy is tolják mint a levegőt tüdőbe) hát már megvan az idei, a robotfűnyíró az sün gyilkos. Minden második robotfűnyíró hirdetés alá be van téve legalább 10 sünös fotó. Ezek rosszabbak, meg hülyébbek, mint az aszfaltra ragasztósok. Bár még mindig jobb, ha a digitális világban maradnak, de jobb lenne, ha a kopor.... Szóval valahol máshol lennének.
Abba nem is megyek bele, hogy a szétvágott sünös képeket biztosan nem az a kacat robotgép okozta ami elkezd berregni egy közepesebb fűcsomón és visszatolat
, hanem rendes benzines volt az amit rátoltak mert nem vették észre.Visszatérve, nagy kedvenc még az eljárás indult szöveg minden videón, mikor több helyről jelezték már, hogy az eljárások nagy része megáll és szekrénybe dobják kb. Sok értelme van akkor, ez is csak a nézők hergelése meg jóllakatása. És teljesen valós is, nemhogy kevesebben lennének, egyre több az idegbeteg az utakon, mert akit el is kapnak csinálja tovább ugyanúgy.
Nem is csodálom, hogy mindenki idegbeteg, kattints bárhova mindenhol a fos ömlik meg a hülyeségek. Én is hárítom át tovább a PH tagokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- No Rest for the Wicked
- PlayStation 5
- Projektor topic
- További aktív témák...
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Lenovo ThinkPad P15 G1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- AOC CU34G2XP/BK - 34" 10 bites VA 3440 x 1440 180Hz 430 cd/m 1ms 1,5 év gari
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15,6"FHD IPS - i5-10300H - 8GB - 512GB SSD - Win10 - GTX 1650 Ti - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3998, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
), előtte években is volt valami, de már nem emlékszem micsoda amire panaszkodtak. Mondtam is, hogy na vajon idénre mit fognak kitalálni, mert minden évben van valami új és az előző kifúj (a kutyásmacskás posztok már nem ütik meg az ingerküszöböt nekik, meg azt amúgy is tolják mint a levegőt tüdőbe) hát már megvan az idei, a robotfűnyíró az sün gyilkos. Minden második robotfűnyíró hirdetés alá be van téve legalább 10 sünös fotó. Ezek rosszabbak, meg hülyébbek, mint az aszfaltra ragasztósok. Bár még mindig jobb, ha a digitális világban maradnak, de jobb lenne, ha a kopor.... Szóval valahol máshol lennének.
Abba nem is megyek bele, hogy a szétvágott sünös képeket biztosan nem az a kacat robotgép okozta ami elkezd berregni egy közepesebb fűcsomón és visszatolat
, hanem rendes benzines volt az amit rátoltak mert nem vették észre.