- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nem_tom
őstag
válasz
üzenetére
Botrány amúgy milyen nehéz megközelíteni őket. A kék smeltert még megoldottam egyedül, de Lud és Zallent meg se mertem még próbálni. Alapból nehezen megy ha egyszerre több ellenféllel harcolok, hát még ha ilyen gyorsak és erősek. Az odaútról nem is beszélve.
Shadowguard: Igen, előnyösebb előbb a szemet összeszedni. Ha kiismerted a mozdulatait akkor meg már nem akkora dráma.

Darklurker szintén az élmény kategória. Odajutni szintén szívás, amikor osztódik az is szívás. De azt még meg lehet ugrani szerintem. Mágia védelmet fel kell tornászni, aztán azokat is ha kiismerted már szájba lehet verdesni.
A kings ring-re gondolsz? Közeledsz, de még kicsit odébb van. Most irány Aldia's keep.

-
MageRG
addikt
válasz
üzenetére
Hát nem tudom...
Érzésre a DS3-as varázslatok kicsit gyengébbek a DS1-nél. DS2-t még végig kellene játszanom, de állítólag ott a hex build nagyon erős.
PvP-ben (DS3) engem is kikészít a katana (különösen a Frayed blade-es suhi-suhi).
De két féle játékos volt ami igazán felqrt:
Az egyik a Murky Hand Scythe-tal rohangáló gyalogkakukk.
A másik meg az a faszi aki leült táborozni a gyógyító piromanciájával meg egy idegesítően hosszú alabárddal. -
nem_tom
őstag
válasz
üzenetére
Értem. Így is meg lehet közelíteni a játékot.

Én személy szerint a játék adta lehetőségeket szeretem próbálgatni build-ek terén.Igen, változó. De a végső tapasztalatom, hogy sok boss-nál jóval előbb fogyok ki az erősebb (vagy az összes) varázslataimból, minthogy vége legyen a harcnak. Még ha tárgyak segítségével még nyerek magamnak pár plusz varázslatot, akkor is. Aztán erő és dex hiányában meg csapkodhatom őket a kis kardommal másnapig.
PvP-ben hatékonyabb ha csak nem dodge-olják az összeset.Az jó tud lenni. Nekem volt egy ismerősöm akivel majdnem végig vittük az elejétől cooperative-ban a teljes játékot. Együtt pucoltuk ki az összes területet, aztán a boss-okat. Először az egyikünknél, aztán a másiknál. Jó buli volt.

#7074 MageRG: A második rész. Anno az elsőt is kijátszottam mágussal, ott tényleg kemény volt. Akadt olyan boss ami kifejezetten szívás volt így, de a 80%-uk simán ment.
-
nem_tom
őstag
válasz
üzenetére
Akkor igazi hardcore játékos vagy.

Jogos, a lassú fegyver még extra kihívást ad a sztorinak. Én pajzs nélkül azért nem szeretem a gyenge páncélt, mert ha több ellenféllel kell megküzdenem egyszerre vagy csak elrontom a dodge-ot, akkor nagyon könnyen megütöm a bokámat. Persze gondolom neked pont ez a lényeg.

Részemről fontos, mert megunnám. Nem volt rossz a mágus karakter, de az utolsó harcokra már nagyon vártam, hogy vége legyen és mást is kipróbálhassak. Meg mondjuk zavart, hogy nem tudtam elég nagy sebzést kicsikarni még a legerősebb varázslatokból sem. A Crystal Soul spear-el a DLC bossokra kb ~250 -t tudtam sebezni. Ezzel szemben most a sárkányfoggal simán rájuk verek 600-700 -t egy ütéssel. (egy kis felerősítéssel persze)
Hosszabb távon társultatok, vagy csak 1 bossfight-ra?
-
nem_tom
őstag
válasz
üzenetére
Nem semmi. Én pont emiatt dobtam rövid úton a smellter hammer-t.

Amúgy nálam is kb most ez megy, először mágussal mentem, aztán most Havel sett és sárkány fog. (pajzsot nem használok)Igen, ez is egyfajta kihívás. Mint egy könnyű dexes build.
Én minden gyűrűt hordok ami védelmet és életerőt ad, HP-t softcap-ig nyomtam, vitality-t is felcsavartam a Havel sett miatt, így eszeveszett védelmem van, még is úgy ugrálok mint egy macska. Az a durva, hogy így is vannak ellenfelek akik 2-3 ütésből meg tudnak ölni.
Egyébként személy szerint én mindig próbálok valami újat kipróbálni. Például csábít egy caestuss kör, meg egy olyan amiben kifejezetten a íjászatra építeném a karakterem. -
BOBAKILL
őstag
válasz
üzenetére
Pedig azt mondják hogy ez egy teljesen új világ lesz, új történet stb. Szerintem nem fog kapcsolódni a DS-hoz. Maximum hasonló lesz a játék, de a világa teljesen más. Nem is lenne baj. Már annyiszor gyújtottuk újra vagy oltottuk el az első lángot hogy már unalmas lenne újra.

-
törölt tag
válasz
üzenetére
Közbe itt már találgatok bakker.. édes Istenem, már most visszatérnek a DS gondolatok. A szokásos: "Ezek közül melyik boss, milyen erősek, az a giga teremtmény a haranggal a közepén opcionális pályához lesz? Vagy boss az is?" stb.
A trailerből a látottak alapján én kb. 10 bosst számoltam eddig.
-
MageRG
addikt
válasz
üzenetére
Nekem úgy tűnik valamilyen formában léteztek, a sötétben. Aztán különböző frakciókra bomlottak attól függően kinek a követői voltak.
Az emberek voltak Pygmy követői. Aztán persze a Pygmyt hidegre tette Gwyn, miután rájött hogy saját hatalma el fog enyészni, és azzal a Pygmy lépne a helyébe.
Pygmy utódait és az embereket meg vagy lekenyerezték valamivel, vagy megvezették. Gwyn pedig kitalálta a rituálét, amivel folyamatosan meghosszabbíthatja a tűz korát.
Egyébként Gwyn, Izalith boszorkánya és Nito valamilyen formában megteremtette a saját népét, mert a DS1-ben kívülállóként tekintenek az emberekre (Quelana, Gogh, Ciaran szövege).Azt én is nagyon sajnálom, hogy a primordial serpentekről nem derült ki több. Különösen, hogy vannak ezek a fekete trutymós ellenségek (az első Gundyr), amiken a kinövés olyan mint egy kígyó, vagy valami gnóm sárkány.
A DS1-ben az volt a benyomásom hogy igazából egy követ fújnak, és mindkét oldalt (Gwyn-ét, a tűz korát, és a sötétséget, amikor az emberek uralkodnának) átverik. -
Weareus
addikt
válasz
üzenetére
Nagyon hangulatos a 3. rész, elsőt most félúton pihentetem, második majd ezek után, aztán a ps3-as Daemons Souls. Most megint beszippantott a BB, alapjátékból az ending van vissza és Logarius. Most lezúzom az összes létező alap és nem alap glyphes/kódos, random chalicet. Van pár száz darab, szóval...
-
Woodslave
félisten
válasz
üzenetére
én mondjuk "eltévedtem" megint és a Dragonslayer armor felé mentem, még a fire keeper se sikerült megtalálni
(pedig nem elsőnek játszottam) így kénytelen voltam azzal a pár life gemmel lenyomni. Szóval annyira nem egyértelmű mint az 1-ben a temető ott megmutatja hogy erre tuti nem kellene menni.
Mondjuk a 2 felépítése nekem nagyon bejön. Ami probléma hogy az alap játékban gyakorlatilag nincs kihívást jelentő emlékezetes boss és nem csak másodjára, de ahogy emlékszem elsőre is max a Pursuer meg a Smelter Demon. Egyben se nagyon. Ez a 3nak a zsenialitása ott nagyon faxák a boss harcok.
-
Mans20
addikt
válasz
üzenetére
A vége tetszett, az hasonlít jobban a DS-hez, de a nyitottabb világtól tartok.
Most 302-es szinten végeztem az utolsó bossal, de mi ez a vég?
megidéztem a tűzőrzőt elsötétült a kép és kérdezi, hogy hallom e még a hangját, the end. Most azért lett ez a vég, mert odaadtam neki még régebben a tűzőrző szemeket? , vagy pl a bonfiret megtudtam volna gyújtani, és más befejezést kapok? NG+ ban yuria szálat fogom végigvinni -
Marcus88
tag
válasz
üzenetére
Igazság szerint már szabadulnék tőle,dec 12 óta souls játékokat tolom Bloodborne és a DS3 és egy időre elég volt,már csak ez van hátra,de egy idétlen egy boss ez.Többet kell utánna szaladni mint harcolni vele,ráadás össze vissza csápol meg emelgeti a fejét és lábát ütések előtt.Egy Gael sokkal élvezetesebb és jobb volt,tegnap.Ha hasonló lett volna még el is szöszmötöltem volna vele.
De elmondhatod a tipped meghallgatom. -
-
Šolaire
veterán
válasz
üzenetére
Nekem alapból a legnehezebb rész, igaz most strenght karit indítottam és érezhetően könnyebb mint a dexes. Első rész multija nekem elég kihaltnak tűnik most new game plusba abba is hagytam anornál. A 2. Viszont nagyon forgalmas. Nekem lenne kérdésem Aldia fight mi is a feltétele hogy összejöjjön?
-
MageRG
addikt
válasz
üzenetére
A Limit Breakers-es öreg fószer már megmondta hetekkel ezelőtt...
Én kérek elnézést... -
odinkain
tag
válasz
üzenetére
Őszintén szólva videóban láttam és ott a srác (nevezetesen Fightincowboy) a cicák után ment oda és nála már mint boss-hoz tudtál bemenni a sárkányhoz. Viszont így akkor ha nem muszáj nem bántanám a sarit (az a fajta vagyok, hogy akkor ütök vissza ha ütnek
)
Akkor viszont utána kell, hogy nézzek merre és hova kell menjek. Esetleg javaslat?? -
odinkain
tag
-
Šolaire
veterán
válasz
üzenetére
Gondolom bossokhoz szeret beidézgetni a játék dolgokat
, nekem egyébként is a 2. Rész tűnt a legnehezebbnek. Most elleszek Anorba pár órát besegítek másoknak a bossnál utána haladok tovább. A 2. Részt a dlc-k meg a hangulat miatt teljesen elölről kezdem gondolkodok egy strenght karakteren. A 3. Rész most nem vonz annyira.
-
onkelz
aktív tag
-
MageRG
addikt
válasz
üzenetére
Vagrant. Én is csak egyszer láttam.
Van egy szabálya, hogyan generálja őket a játék. Ahol sokan vesztenek sok humanity-t, ott nagyobb eséllyel jelennek meg. -
Weareus
addikt
válasz
üzenetére
Igen, arra.
Közben amúgy meglett. Csak a 3. részben is használt favorit pajzsot (Great Stoneshield) kellett elővenni és letenni a kőkardot, mert a kettő együtt már nehéz volt nekem.
Az is új, hogy itt nincs külön equip load stat, mint a 3-ban (ott ugye a vitality), hanem az endurance-re kell pakolni és azzal együtt nő a teherbírás, ha jól tudom...
Úgyhogy a Sárkányfog/farok karddal csaptam le végül, ezzel sokat kellett ütni nagyon, de a lényeg az volt, hogy ő ne sebezzen, mert az insta ezen a szinten.
Kiderült, hogy arra kb. még nem is kellett volna mennem, mert ez a kutyus egy későbbi bossfightnál (amennyiben még él) beidézhető.
Nem baj amúgy.
Btw a 3. rész nehezítőgyűrűs vágigjátszásával hogy haladsz?
-
Šolaire
veterán
válasz
üzenetére
Én véleményem nem kell figyelembe venni, mert bennem van nagy adag nosztalgia is, nekem az első rész marad az etalon.

Mai napig megnézem nagyon szeretem : [link]
Amiket leírtál egyetértek a 2. Rész sztorija nagyon személyes egy lelki utazás az egész, a 3. Rész ott meg Ringed City na ott vége mindennek teljes a pusztulás. Egyébként mindhárom rész egy helyen játszódik szerintem, örök körforgás birodalmak felvirágoznak és elpusztulnak, ezért rajongok a sorozatért ennyi év után is tudunk róla beszélgetni.
Szerk: köszi hogy használtad a spoiler gombot.
-
Šolaire
veterán
válasz
üzenetére
Azokat a masszákat én se szerettem, egyébként hangulatra nekem ez a legkomorabb pálya szerintem, egész New Londo halott szinte megrontja az ember lelkét is. Etalon játék Artorias a kedvencem a története is szomorú nagyon. Összességében ennek a sztorija jön be a legjobban.

-
-
odinkain
tag
válasz
üzenetére
Ebben teljesen egyetértünk!! Sir Alonne-nál is normál esetben lenne 1,5-2perces run de még ehhez hozzájön annyi enemy ami komplett pályarészeken szokott lenni. Néhol komoly túlzásnak érzem.
Kezd megfordulni bennem az érzés, hogy nem az adrenalin löketet ha legyőzöm a boss-t hanem ha eljutok odáig.
-
odinkain
tag
válasz
üzenetére
Ezt értem ami szöget ütött a fejembe, hogy a videó alapján is meg a wiki alapján is a 10 wedge-t két helyen lehet megtalálni először 6 amikor beérsz a towerhez utána meg 4-et a ládából. Ezért nem értem, hogy hogy hagyhattam el csak egyet.
De egyébként már lényegtelen mert valamiért úgy éreztem, hogy meglehet mert többször levittem 80% körülre. És ma hajnalban véglegesen is kifújattam a füstöt
.
Most úton Sir Alonne-hoz... -
odinkain
tag
válasz
üzenetére
Annyira nem vészes legalábbis most még így érzem
Kezdem kiismerni a mozgását eddig párszor levittem kb 70-80%-ra. Meg ahogy észrevettem ha próbálok a terem másik felén harcolni vele akkor nem tölt vissza az élete.
Az a baj, hogy eszem nincs, hogy hol hagyhattam el azt az egyet kb bárhol lehet. Még próbálkozom de ha nagyon nem megy akkor neki állok megkeresni. -
MageRG
addikt
válasz
üzenetére
Úgy-úgy!
Én első végigjátszásnál a szokásos greatsworddel mentem, ami a mocsárban található.
pomk:
Egyébként ha eljutsz a Crucifixion woods-ig, ott rögtön találsz két jó STR fegyvert (ellenséges NPC-ktől kell elvenni), illetve farmolhatsz egy black knight greatswordöt.
Előtte Undead Settlementben meg szerezhetsz nagy szöges buzogányt a hittérítő nyanyáktól, illetve vehetsz Greirat-től zweihandert. -
pomk
őstag
válasz
üzenetére
Az mennyire normális helyzet, hogy még a játek legelején High Wall of Lothric részen találtam meg a Broadsword-ot és azóta is ez a legjobb fegyverem? Van mellette egy kétkezes kard is, ill. most kezdtem el kipróbálni a Great Machete-t bár ez elég lassú sajnos.
Ezen kívül mit ajánlanátok pajzs + 1 kezes / 2 kezes használatra főképp strength build-re, lvl. 45. -
MageRG
addikt
válasz
üzenetére
Annyit tennék hozzá, hogy nem kötelező Anor Londoban vacakolnod.
Megölöd Ingwardot, elszeded a kulcsát, és ugyanúgy le tudod engedni a vizet.
Chunk-ot több féle képpen szerezhetsz: Anor Londoban is lehet farmolni, de talán a legjobb tényleg a Darkwraith-eket irtani.
Rusted coin nincs a DaS1-ben, ne keresd. Helyette nyomj be 10 humanityt, az javítja az item discoveryt.
A +15-ös fegyverhez kell egy titanite slab is. A legegyszerűbb, ha visszamész az Asylumba, és megölöd a Stray Demont. Az dob egyet. (Ha meg iszonyat mázlid van, akkor a Darkwraith farmolásból is esett egy. De ilyenkor a helyedben inkább lottóznék.) -
-
BOBAKILL
őstag
válasz
üzenetére
Sose jön ki PC-re szerintem. Maximum egy remaster PS5re.
Úgy jár mint a Demon Souls.
Én is jövőre fogom a Demont végigpörgetni, konzol híján. De februárban talán már lesz.
Dobozosan is lesz a játékból, nagyon remélem. Tuti sokan eladják használtban ha nem tudják végig vinni.
Már nagyon várom, az a grafika amit eddig láttam a "beszarás" kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Sony Alpha A7C eladó - GARANCIA 2027.05.10
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 88%
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest