- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- bambano: Bambanő háza tája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
GICA666
tag
Szánalmas.
-
Fryskitt
addikt
Visszavonok mindent. Ezek szerint én gondoltam nem jól.
-
LOTR
addikt
válasz
Fryskitt #339 üzenetére
[januarban-visszaroppen-borossal-es-bochkorral-a-bumerang]
már amennyire megbízható egy blikkes hír a vg-n
amúgy meg nem tudom miért kellett volna még bírniuk, a hallgatók érdeke az volt, hogy mielőbb hallgathassák a műsort, az ortt-vel meg nem tudtak mit kezdeni
a bumerángosok meg kihozták a helyzetből a legtöbbet, az egész stábot át tudták menteni, Edina meg úgy gondolta megy a fem3-hoz műsortvezetni, ennyi -
válasz
Fryskitt #337 üzenetére
Roluk lehetett tudni igen, viszont a bumerangnak szerzodese volt az emmissel, ezert nem tudtak targyalni mas radioval. Csak azutan tudtak lepni, miutan elengedtek oket.
Ha jobban hallatjak a hangukat szerinted mit ertek volna el? Semmit.Az ortt a mindenhato, ezzel ok sem tudnak mit kezdeni.
Mivel orszagos radiohoz kellett menniuk, a classon pedig ott voltak a balazsek, nem volt valasztas.
-
Fryskitt
addikt
A Danubiusokról már majdnem a megszűnés napján lehetett tudni, hogy mennek. Mondjuk Balázska nem egy fajsúlyos valaki, de esetleg, ha Boros meg Bochkor jobban hallatja a hangját, lehetett volna valamit tenni. Nem tudom. Legalább ne az utódrádiókhoz mentek volna, hanme valamelyik már meglévőhöz.
-
Fryskitt
addikt
Szomorú a két rádió sorsa, de még szomorúbb, ami azóta megy. Ugye volt szimpátiakoncert, meg szalagok az autókon, meg minden....Most meg már mindenki elfeledte őket, a pert hiába nyerte meg a Danubius, most mi lesz? S. Balázska könnyes szemmel bejelenti, hogy de kár, vége a Class FM-nek, aztán egy hét múlva újra a Danubiusnál lesz és ott röhög végig egész reggel? Meg majd vissza is veszik gondolom, mert ebben az országban gerincből van a legkevesebb. Ez igaz a Sláger-NEO viszonylatra is. Az új rádiók meg SZAROK !!!!!! alig van valami hallgatni való...........
-
Pert nyert a Danubius az ORTT ellen
Erdemes elolvasni, kozrohej ami itt megy.
-
samgar
őstag
Pár ember harcolt a jól bebetonozott semmittevő állásáért, ami jól is fizetett. Megértem.
-
válasz
littlelion21 #328 üzenetére
elég színvonaltalannak tartom énis a műsort, annak ellenére, hogy bírom a két tagot. Olyan a műsor jellege, mintha egy nonprofit kis falurádió adását hallgatnám!
-
válasz
littlelion21 #328 üzenetére
Valoban, az autos musoruk jo volt a teveben, de amit a radioban muvelnek egy nagy nulla szvsz. Sokaig nem hinnem, hogy menne az a "musor".
A classon hallgatom kenyszerbol a csiszart estenkent,az meg ahogy elmegy, nem kapok egybol hanyingert.
-
littlelion21
addikt
Mekkora szánalom ez a winkler-bazsó (nem,nem érdemlik meg hogy nagy betűvel írjam) kettős a Neo FM-en....
-
concret_hp
addikt
slager online vagy fél órája csak sistergés
-
A Sláger tulajdonosa a visszatérést tervezi
Nem vonulnak ki Magyarországról a Sláger Rádió részvényesei. Az Emmis és partnerei azon dolgoznak, hogy ismét fogható legyen a magyar éterben az adó.
Hihetetlen, h megis tovabb kuzdenek, pedig minden remeny elszallt, mikor bejelentettek, h kilepnek mo-rol.
Remelem sikerul visszaszerezni az adot, azt a 4 zsarolo kuldottet meg bedobnak a piranjak koze.
-
MasOyama
őstag
[Itt] a Danubiust és a Slágert is lehet hallgatni tovább...
-
Erdemes meghallgatni.
-
Aki szerette a Bocsiekat: Bumeráng Utolsó Megszólalás @ Sláger Rádió
-
panel
aktív tag
November 30-tól Balázsék folyt. köv. a Class fm-en
-
Dr.Ádám
tag
Azért a sláger rádió minden reggel jókedvre derített. Nem volt mindig a legjobb de én szerettem.
-
-
(#307) Csabee. Ez egy oriasi merfoldko megint afele, ahol kina van most. Cenzurazva van minden, radio, tv , internet. Itt sem tortent mas, ha nem fizetsz, megszavazzuk a masikat, aki szinten nem fog fizetni, mert nem lesz mibol, de legalabb azt mondjak amit ok akarnak.
Senkit nem erdekel itt a jakso a lenyeg a penz es a korrupcio. Sajnos itt mindent meg lehet csinalni, azt sem tartom kizartnak, h ez az egesz elore le volt matekozva, ebben az orszagban minden igy megy, minden es mindenki amit olvasol es latsz egy elore megtervezett cel resze. -
Csabee.
nagyúr
Komoly.. igazából minden a pénzről szól... gondoltam hogy nem egy teljesen új stáb lesz!
Így még könnyebb is volt az átállás az ott dolgozóknak! Csak az lehet nehéz hogy pl Jáksó nem azt mondja hogy itt a Danubius rádió, hanem hogy Class fm.. kíváncsi lennék vannak-e bakik.. -
válasz
runner 125 #305 üzenetére
En inkabb hanyasnak [link]
-
Csabee.
nagyúr
Na hát.. Most néztem meg először a ClassFM honlapját!
Hihetetlen.. itt sírnak hogy vége a Danubiusnak, erre meg mit látok? Jákshow show is lesz külön, ott van Balázs, Abaházi Csaba, Vágó Piros.. hát a danubius 70%-a megmaradtAnnyira azért nem kellett sírni! Kb ugyan az ..
-
zoltanz
nagyúr
Szomorú ami mo eu kis szegletébe történik.
-
A szöveg hivatkozik a Financial Times 2009. november 6-i cikkére, amely szerint a rádiós frekvenciapályázatokról szóló döntés előtt magukat az MSZP és a Fidesz képviselőinek nevező személyek keresték meg a szóban forgó két rádióállomást, amelyeknek alkut ajánlottak: akkor hosszabbítják meg számukra a működési engedélyeket, ha a pártok a cégek vagyonából 50 százalékot kapnak. A rádiók visszautasították a zsarolási kísérletet, amelyet követően az MSZP-s és a fideszes ORTT-tagok a működési engedélyeket két másik, politikai kötődésű pályázónak szavazták meg.
-
válasz
concret_hp #297 üzenetére
A gond onnel lesz, mert nem recseg az, 128k-val jon.
Amugy vegleg fureszeltek a slagernek: [link]
Sajnalom nagyon, biztam abban, hogy sikerul kiepiteni a bp-i frekire tamaszkodva az orszagos hallgatottsagot, de nem tudtak megegyezni egyik adoval se.
Sajna ilyen szennyben elunk, mig a tobbi elmaradt orszag fejlodik fel a nyugathoz, mi huzunk kina fele vissza. ezutan majd jon a tv, bar az most is fel van osztva, meg az allamositas.
-
concret_hp
addikt
baze a sláger online-n "recseg" a mély hang
-
leviske
veterán
Most már üzemel a ClassFM honlapja is. (Vagy tegnap csak nekem nem ment?) Egyszerű, de nagyszerű. Én spec sok sikert kívánok nekik. Kapják szegények most a hideget, meleget egyaránt.
-
R
senior tag
isten ments, nem kell a 2 régi név
Persze ahhoz, hogy a hallgatók végleg elfelejtsék a két régi rádiót, és a Neóról, meg a Classról ne rögtön a szivarozva röhögő politikai korrupció jusson eszükbe, egyszerűen csak valami újat kéne adnia a két nyertesnek. Újat és jobbat. Ami egyébként nem olyan nehéz, hiszen a Sláger is lemutyizta annak idején a frekvenciát, jó ideig nem fizették a koncessziós díjat, mégis tüntetett, meg dudált most az egész ország.
-
Louro
őstag
Ha jól tudom Danubius már nincs. Utolsó perceken túl vagyunk. Nevezzük át a totyikot vagy utolsó percek utánra vagy zárható
Na jó, nem gonoszkodok
-
Kicker
őstag
Én is kíváncsi lettem volna, hogy Winkerék mit tudtak adni első napjukon.. sajnos nem hallottam, viszont a jáksót hallottam, az is egy fos volt, össze-vissza beszélt, a zenék max 1 percig mentek, voltak pár mp-s hatásszünetek is, és slágerlista se volt.
Szvsz a Class fm jó lesz, Balázsék vissza aztán megy tovább az őrület.
Juventusnak meg írják az sms-eket, hogy milyen jó a rádió és a megszűnt rádiók után csak ezt hallgatják, na persze... 1-2 napig.
-
Sajnos melohelyen nem tudom meg hallgatni neten a slagert, ezert ezt a neo micsodat hallgattam, valami borzalom.
Amit a winkler es a bazso muveltek az pedig minden kritikai kuszobot alulmult.
Az esti musor is pocsek, a hallgatok megalazasa volt, orultem, h hazaertem es vegre az szolt, amit szeretek.
(#282) tibi666 Kik?
Amugy teljesen mindegy, orulj, goy nem hallottad egyiket se.
-
leviske
veterán
válasz
littlelion21 #271 üzenetére
Nem a Slágerről valaki? Amúgy nem szegény műsorvezetőket kéne bántani a háttérben zajló csatározások miatt.
Egyik rádió sem volt pótolhatatlan, a műsorok meg majd idővel kialakulnak.
Szvsz gusztustalan volt, hogy milyen rinyát lenyomtak az utolsó hetekben.
Röhögtem is, mikor a Kukoriban kiparodizálták őket...
Mint írták előttem, én nem akarom lenézni a 23 éves munkájukat, de pont erre a 23 évre tekintettel kellett volna méltósággal távozni, nem pedig egy hatalmas média hype-ot kavarni köré.
-
barnam_
nagyúr
válasz
petrelli86 #278 üzenetére
Én délután 2 körül hallgattam, nálunk is hol volt adás hol nem.
-
petrelli86
aktív tag
itt szolnokon a neo fm, igencsak szakadozott.. volt, hogy percekig csak csend volt, és nem csak az én kocsimban, szal nem a rádióm a sz@r, ti is tapasztaltatok hasonlót?
-
Stig20
tag
Ha minden igaz, akkor ezek a nagyon változatos zenék hamarosan eltűnnek. Az indexen olvastam, hogy most rászabadítanak az emberekre egy halom zenét utána jön a kiválogatás, és marad egy jóval kisebb zene skála amiből szemezgetnek majd a továbbiakban. De ki tudja....
-
Kicker
őstag
válasz
eziskamu #275 üzenetére
SZerintem nem, jobb a Class-on a zene, igaz nem sokkal, a Neo szinte Petőfi rádió lett... azaz MR2...
Összegezve: elég sok új zene megy ma a két adón, amit eddig csak az MR2 vállalt be vagy az sem...Ha legjobban annak örülnék, ha reggel Piritós lenne, délután meg Bumeráng
-
eziskamu
addikt
Ja mert a Klassz FM egy az begyben átvette a Danubius hülyeségeit.
A Neo-n legalább megpróbáltak "műsort készíteni" , még ha Lovász Lacit ki kéne dobni az ablakon, de legalább nem csak arról beszéltek, milyen bíztató sms-eket kaptak, (mert a Klasszon csak ez ment, meg hogy milyen jó az "új" légkör), valamint amikor igen, akkor megemlítették a negatív véleményeket is. A zene pedig jobb volt a NEO-n, a Klassz itt is a "Danubiuszos hagyományokat" követte.
Most azért nem az MR1-et hallgattam, mert nem Baló Gyuri volt a reggeli műsorvezető -
dew28
aktív tag
válasz
littlelion21 #271 üzenetére
Trinity volt az nem?
-
littlelion21
addikt
Nem tudom ki ez a nő a Neo-n, de 'hótidétlen' az egyszer biztos. Amolyan falurádióba való.
-
Ice_Man22
senior tag
Valakinek nincs meg a Klassz radio online elerhetosege???
-
kovsol
titán
nekem a pirítós fog hiányozni, mert reggelente mikor mentem a buszon azért sikerült nekik megröhögtetni és remélem lesz valami hasonló műsor
amúgy meg ha a zene megunásról van szó akkor ott élen jár a Rádio1 az valami durva mennyit ismétlik a zenéket
azt hallgatom ami épp a danubius helyén megy egy pillanatra hallottam a két műsorvezető hangját, de olyan ismerős volt
-
nrgia
őstag
Én most is a slágert hallgatom ....
-
tibi666
senior tag
elindult a klasszradio.hu, ismerős arcokkal a képen, normális külalakkal.
-
Mar most mukodik online a slager, Kis Aniko mondja a hireket, jo hallani a hangjat.
-
tibi666
senior tag
na ennek a számnak, ami most megy a neon, mi a címe?
szövegértés+ google: laid back - bakerman
-
Csabee.
nagyúr
válasz
fekeandras #257 üzenetére
Az jó
De én megyek fekszem, elég volt ebból a "klassz" fm-ből..Jóéjt
És további jó csevegést!
-
tibi666
senior tag
válasz
fekeandras #257 üzenetére
na ja, csak a kocsiban lesz érdekes streamelni.
-
tibi666
senior tag
válasz
fekeandras #254 üzenetére
radioneo.hu, itt lehet a neo fm-et.
teljesen jó zenék mennek eddig, ha nappal is hasonló lenne, még akár renenszánszát is élhetné nálam a rádiózás.
-
válasz
concret_hp #250 üzenetére
Hogy napokon belul elindulhat a sugarzas a bp-i frekin amirol szo volt es akkor bp-en es 60km-es korzeteben lehet oket hallgatni. Ha a slagerrol van szo, danubiusznal nemtom mi van.
(#255) Csabee. Igen, a neten megy tovabb reggel hattol, most zenek szolnak, megveszik(vettek) allitolag annak a bp-i adonak a frekijet es egyenlore ott mennek tovabb, 201-ig van annak az adonak sugarzasi joga. De targyalnak helyi radiokkal is, hogy atadnak nekik az adast es azok sugarozzak ki a sajat adojukkal. Pl nalunk is lehet igy fogni a klubradiot, tokom se hallgatja amugy, de van ilyen lehetoseg is terjeszkedni az orszagban.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
concret_hp #250 üzenetére
Semmi nem lesz
Lenyugszanak a kedélyek, vagy lesz még1 ok amiért lehet majd tüntetni!
-
concret_hp
addikt
amugy miért mondják hogy "napokon belül" ? mi lesz napokon belül? (érzésem szerint semmi?)
-
tibi666
senior tag
ne mondja senki, h ez a szám neon nem király. lehetne rá headbangelni, ha nem lennék kobasz.
-
blueMerle
veterán
Warning: mysql_real_escape_stri....
Csomó php hibauzi a klasszradio.hu-n. Csodás -
Echoo
senior tag
Persze, mindenkinek lehet és kell is legyen véleménye. Eltérő ízlés, gondolkodás, érdeklődés. De azt el kell ismernünk, hogy egy korszak ért véget, a Danubius esetében 23 év! Páran nem is vagytok annyi idősek...
-
barnam_
nagyúr
-
leeate
senior tag
Ha már zene, akkor én már olyan rádiót szeretnék hallgatni, amiben többségben van a magyar zene. És nem csak a mainstream bábzenészek számai, hanem mindenkié, akinek tehetsége van hozzá. Szóval mehetne akár punk zene is vagy trance, de magyar legyen. Most nagyon úgy néz ki, hogy ebből a két rádióból zenei téren két új Danubius lesz.. És persze kell ilyen is, de ne csak. A Sláger ezért volt jó a retróval. Kis színt vitt a rádiókba. Ahogy egyébként a Petőfi is, de ott meg gyak. csak 2 rétegzenei stílusra összpontosul minden.
-
Csabee.
nagyúr
bocs
téves
-
Csabee.
nagyúr
Nem játszhatják le 1 órán belül ugyan azt a számot , és nem is szokták tudtommal..
-
barnam_
nagyúr
Ugyan a Kukori című műsort nem ismerem, de a Rádió1 jobban ismétel mint a Danubius vagy a Sláger... 1 órán belül ugyanazt a számot lenyomják.. ami ráadásul divat fos zene
Hogy a Diszkó SHITről ne is beszéljek
@231: tök mindegy, ott is ugyanaz megy minden nap
legalább is amikor utoljára hallgattam -kb. fél éve- még így volt.
-
tibi666
senior tag
-
Draken
őstag
engedjétek meg, hogy ezt bemásoljam:
Jobbik oldalán is hangot adnak a kétségeknek:
„A Fidesz és az MSZP visszaél a döntéshozó testületben birtokolt többségükkel: politikai alkuk tárgyává tették az országos rádiófrekvenciákra kiírt pályázatokat, a lapokat maguk közt leosztva, mellőzve a szakmaiságot, a közérdeket, a társadalmi igényt, hogy a közelgő országgyűlési választási kampányban újabb médiafelületekkel rendelkezzenek.”
szerk: nem is szeretnék, és azt sem, hogy erre bárki is reagáljon, csak el kell gondolkozni, sorry télleg
-
blueMerle
veterán
Minden régiben van valami uj, NEO...hm..
-
Csabee.
nagyúr
hallgassatok Rádió1 Kukorit, reggelente én azt szoktam manapság, és egész jó
-
Csabee.
nagyúr
Ez milyen zene??..
-
Ice_Man22
senior tag
Hamar le vadasztad oket!!!Erre vartal???
-
littlelion21
addikt
Neked írom a dalt...
Let me entertain you...ezeket a beszédes címeket -
tibi666
senior tag
-
Csabee.
nagyúr
nekem a Neofm-ről mindig a mátrix fog eszembe jutni ezentúl...
Tomate gonosz ne legyél, ezt valahol a Danubius szúrta el hogy nem tudtak szerződést hosszabbítani (Vagy nem akartak) .. -
Tomate
veterán
Remélem nem tudják hozni az elvárt szintet és visszakerülnek a helyükre azok akiknek ott kellene lenniük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozgolódás a Splinter Cell körül
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Dacia topic
- Milyen egeret válasszak?
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fűnyíró topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen routert?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest