Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Monya78

veterán

válasz atomka78 #4422 üzenetére

Amikor még bizonytalan volt mit veszünk, október közepén mérték fel a nissanék hogy mennyit ér, akkor ott 5 mFt-ra értékelték fel (hahu-ra is felugrottak, hasonló kocsik mint az enyém 5.7-6.0MFt környékén voltak) , ez az ajánlat 2hónap vagy 4eKm-ig élt...

Október legvégén amikor eldöntöttük hogy ott veszünk kocsit, és aláírtam a papírokat, akkor dobtam fel a hahu-ra...ahol már másabb volt a kínálat használt jogger ügyileg, sokkal több volt, és olcsóbb ajánlatok is voltak. pl. 5.3 Mft-ra volt nagyobb felszereltséggel, hasonló km-el, külön téli-nyári gumi felnivel, illetve több hasonló ilyen volt. Ezért már láttam hogy reménytelen eladnom 5mFt felett pár száz ezerrel...fizikálisan is kitábláztam, de nem is volt érdeklődő. Úgyhogy beszámolták 5,0M-ért.

Október közepén szerintem akár 5,3Mft-ot is kaphattam volna ha hirdetem, November elején jó ha 5,0Mft-ért adat volna el....(Nyáron még a 5,6-5,8Mft-ot éreztem reálisnak)

Letelt a 3év nagycsaládos kedvezményes zárolás, azoknál az embereknél is akik vásárlás előtt bele akartak ülni, és úgy tűnik hasonlóan Énhozzám szabadulnának meg a joggertől. :( Nekem jún elején vették le a zárolást, akkor kellett volna gyors eladni...

Új hozzászólás Aktív témák