Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
Aktív témák
-
Da Tricky
csendes tag
Május 15. Hétfő
Furcsa úgy írni, hogy egy nap nem vagy iskolába, mert azért mégiscsak hiányzik
.... Najó nem is!
Semmi különös nem történt velem, reggel kosaraztam, aztán lefürödtem, mert megizzadtam. Utána ebéd és irány haza Pestre. Egyből mentem elvileg futóedzésre, de edzőmeccs lett belőle, mert kevesen voltunk (14-en). Aztán megint lefürödtem (edzés után mindig fürödni kell). Aztán szüleim mondták, hogy beszéltek az osztályfőnökömmel a lezárásról. Mindenből nagyon keményen kell tanulnom, mert a június 1-ei jegyem az az év végi jegyem (de az osztályfőnököm azt mondta, hogy semmiből nincs semmi gond mindenből 5-ösre állok). Mivel megígértem magamnak, hogy tanulni fogok keményen én betartom a szavam. Remélem jó lelkiismerettel megyek Luxemburgba, csak azért is, mert lelkileg is rendben kell lennem. Na megyek PEACE!!!
Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- Milyen monitort vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Kés topik
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Zyxel NAS326
- További aktív témák...
- Eladó Spirit Of Gamer Headquarter 300 gamer asztal
- Eladó Razer Goliathus Extended Chroma egérpad
- Mika 6EU Konvektor helyére szerelhető gázkazán (Sosem használt,Digitális,ventillátoros,zárt égéstér)
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Eladó dobozos, fóliás THERMALTAKE The Tower 600 fehér ház
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Silver 128GB használt szép állapot 95% akku 6 hónap garancia
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.... Najó nem is!
Semmi különös nem történt velem, reggel kosaraztam, aztán lefürödtem, mert megizzadtam. Utána ebéd és irány haza Pestre. Egyből mentem elvileg futóedzésre, de edzőmeccs lett belőle, mert kevesen voltunk (14-en). Aztán megint lefürödtem (edzés után mindig fürödni kell). Aztán szüleim mondták, hogy beszéltek az osztályfőnökömmel a lezárásról. Mindenből nagyon keményen kell tanulnom, mert a június 1-ei jegyem az az év végi jegyem (de az osztályfőnököm azt mondta, hogy semmiből nincs semmi gond mindenből 5-ösre állok). Mivel megígértem magamnak, hogy tanulni fogok keményen én betartom a szavam. Remélem jó lelkiismerettel megyek Luxemburgba, csak azért is, mert lelkileg is rendben kell lennem. Na megyek PEACE!!!