Hirdetés

Aktív témák

• Da Tricky

csendes tag

Május 13. Szombat

Ma elég furán kezdődött a napom mert már 5:45-kor már TV-ztem. Azért mert addigra már harmadjára keltem fel. Akkor néztem a Clippers-Suns meccset, amit a Suns nyert 94-91-re. Jó meccs volt... Utána lementem boltba, utána kajáltam bla-bla-bla. Anyukámtól megtudtam, hogy csak Hétfőn jövünk haza innen a mamáéktól. Ezért Hétfőn nem is megyek suliba! ;) Mostmár itt vagyunk a mamáéknál, érdekes, hogyha az ember csak arra használja a gépét, hogy játsszon vele, akkor egyáltalán nem hiányzik neki... Bár arra jó, hogy megtudd a híreket, de ha nincs akkor sem vesztesz semmit. Itt a mamáéknál van kosárpalánk, így ahogy megjöttünk az volt az első, hogy labdát ragadtam és elkezdtem nyomatni. Unokatestvéreim beszopják az összes trükkömet, ezért élvezetes a játék. A nagyobbiknak (16 éves) akkora Boomerangot nyomtam, hogy azt se tudta hol van!!!:) Még talán kimegyek egyszer kimegyek dobálni, de már lehűltek az izületeim sajna így már valószínűleg nem leszek olyan jó. Áááá mégsem inkább kimegyek olvasni anyához. Na PEACE!!!

Aktív témák