Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
Aktív témák
-
Da Tricky
csendes tag
Május 13. Szombat
Ma elég furán kezdődött a napom mert már 5:45-kor már TV-ztem. Azért mert addigra már harmadjára keltem fel. Akkor néztem a Clippers-Suns meccset, amit a Suns nyert 94-91-re. Jó meccs volt... Utána lementem boltba, utána kajáltam bla-bla-bla. Anyukámtól megtudtam, hogy csak Hétfőn jövünk haza innen a mamáéktól. Ezért Hétfőn nem is megyek suliba!
Mostmár itt vagyunk a mamáéknál, érdekes, hogyha az ember csak arra használja a gépét, hogy játsszon vele, akkor egyáltalán nem hiányzik neki... Bár arra jó, hogy megtudd a híreket, de ha nincs akkor sem vesztesz semmit. Itt a mamáéknál van kosárpalánk, így ahogy megjöttünk az volt az első, hogy labdát ragadtam és elkezdtem nyomatni. Unokatestvéreim beszopják az összes trükkömet, ezért élvezetes a játék. A nagyobbiknak (16 éves) akkora Boomerangot nyomtam, hogy azt se tudta hol van!!!
Még talán kimegyek egyszer kimegyek dobálni, de már lehűltek az izületeim sajna így már valószínűleg nem leszek olyan jó. Áááá mégsem inkább kimegyek olvasni anyához. Na PEACE!!!
Aktív témák
- Eladó Spirit Of Gamer Headquarter 300 gamer asztal
- Eladó Razer Goliathus Extended Chroma egérpad
- Mika 6EU Konvektor helyére szerelhető gázkazán (Sosem használt,Digitális,ventillátoros,zárt égéstér)
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Eladó dobozos, fóliás THERMALTAKE The Tower 600 fehér ház
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mostmár itt vagyunk a mamáéknál, érdekes, hogyha az ember csak arra használja a gépét, hogy játsszon vele, akkor egyáltalán nem hiányzik neki... Bár arra jó, hogy megtudd a híreket, de ha nincs akkor sem vesztesz semmit. Itt a mamáéknál van kosárpalánk, így ahogy megjöttünk az volt az első, hogy labdát ragadtam és elkezdtem nyomatni. Unokatestvéreim beszopják az összes trükkömet, ezért élvezetes a játék. A nagyobbiknak (16 éves) akkora Boomerangot nyomtam, hogy azt se tudta hol van!!!
Még talán kimegyek egyszer kimegyek dobálni, de már lehűltek az izületeim sajna így már valószínűleg nem leszek olyan jó. Áááá mégsem inkább kimegyek olvasni anyához. Na PEACE!!!