Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
Aktív témák
-
Da Tricky
csendes tag
Május 10. Szerda
Na újra itt csak most!
Ma eléggé fárasztó napom volt, de amik történtek, azok izgalmasak voltak. Akkor kezdem sorolni: 1. Osztályfényképezés, asszem NO COMMENT!!! Érted vigyorognunk kellett meg szépen állni, még a vidám képnél se lehetett egy peace vagy West Coast jelet mutatni.
Én meg ráadásul a csapattal is fényképezkedtem... Utána tollbamondás, az volt a legfárasztóbb, de utána jött a TESI!!!
Mint már tegnap említettem nem tesizhetek. Ma kidobósoztak a többiek és megkérdeztem Kati nénit, (mert már nem fáj az ujjam [Fastum gél fo'eva'!!!]) hogy kosarazhatok-e. És hurrááá igent mondott, tehát jól elvoltam utcai cuccban ott kosaraztam a tesi teremben, azt tudni kell, hogy a tesi tanárom a suli kosárcsapatának az edzője, azért ilyen kivételezős velem... Aztán Kerekes Kati nénivel egy fárasztó irodalom óra Pete Pite olvasásával. Az egész órát végigleveleztem. Aztán befizettem az Angliai utat és húztam kajálni, utána Laci bácsi különangol, megmondtam neki, hogy holnap is megyek hozzá. Ennyit a mai napomról! Ahogy most leírtam, nem is tűnik olyan fárasztónak és unalmasnak! 
Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- Milyen monitort vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Kés topik
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Zyxel NAS326
- További aktív témák...
- Eladó Spirit Of Gamer Headquarter 300 gamer asztal
- Eladó Razer Goliathus Extended Chroma egérpad
- Mika 6EU Konvektor helyére szerelhető gázkazán (Sosem használt,Digitális,ventillátoros,zárt égéstér)
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Eladó dobozos, fóliás THERMALTAKE The Tower 600 fehér ház
- szinteÚJ Nubia REDMAGIC 11 Air (NX799J) 1év gar
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MEGA Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ma eléggé fárasztó napom volt, de amik történtek, azok izgalmasak voltak. Akkor kezdem sorolni: 1. Osztályfényképezés, asszem NO COMMENT!!! Érted vigyorognunk kellett meg szépen állni, még a vidám képnél se lehetett egy peace vagy West Coast jelet mutatni.
Én meg ráadásul a csapattal is fényképezkedtem... Utána tollbamondás, az volt a legfárasztóbb, de utána jött a TESI!!!