Hirdetés

Aktív témák

• Da Tricky

csendes tag

Május 10. Szerda

Na újra itt csak most! :) Ma eléggé fárasztó napom volt, de amik történtek, azok izgalmasak voltak. Akkor kezdem sorolni: 1. Osztályfényképezés, asszem NO COMMENT!!! Érted vigyorognunk kellett meg szépen állni, még a vidám képnél se lehetett egy peace vagy West Coast jelet mutatni. :(( Én meg ráadásul a csapattal is fényképezkedtem... Utána tollbamondás, az volt a legfárasztóbb, de utána jött a TESI!!! :) Mint már tegnap említettem nem tesizhetek. Ma kidobósoztak a többiek és megkérdeztem Kati nénit, (mert már nem fáj az ujjam [Fastum gél fo'eva'!!!]) hogy kosarazhatok-e. És hurrááá igent mondott, tehát jól elvoltam utcai cuccban ott kosaraztam a tesi teremben, azt tudni kell, hogy a tesi tanárom a suli kosárcsapatának az edzője, azért ilyen kivételezős velem... Aztán Kerekes Kati nénivel egy fárasztó irodalom óra Pete Pite olvasásával. Az egész órát végigleveleztem. Aztán befizettem az Angliai utat és húztam kajálni, utána Laci bácsi különangol, megmondtam neki, hogy holnap is megyek hozzá. Ennyit a mai napomról! Ahogy most leírtam, nem is tűnik olyan fárasztónak és unalmasnak! :D

Aktív témák