Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
takacsga
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. A helyzet a következő, amivel még életem során sem találkoztam.
Vásároltam egy új TOSHIBA notebookot, direkt olyat, amin van d-SUB kimenet (fontos paraméter volt)A probléma a következő: Ha projektorral, vagy monitorral kötöm össze d-SUB kimenetről a gépet normál hosszúságú (1,8m) kábelle, akkor probléma nélkül működik, és nincsen baj a képpel. De ha d-SUB hosszabbítót rakok a két eszköz közé, akkor kb. 15 másodperc után a projektor, vagy a monitor képe
el kezd villogni. Tud valaki megoldást? Másik géppel a projektor hiba nélkül működik.Termekben is szoktam előadást tartani, ahol a távolabb lévő projektorok nyilván hosszabb
kábellel vannak összekötve, és ott is villog a projektor képe.
A hiba röviden: 2 méternél hosszabb VGA kábel esetében villog pc, és a projektor képe is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fujifilm X
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Gitáros topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Microsoft Outlook topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- NVIDIA ASUS TUF RTX 3070 TI OC 8GB GAMING Videókártya
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 Ti OC EDITION
- EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit
- Keresek: Fehér NVIDIA RTX 5070 Ti Videokártyát (Csere/Vétel)
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- ASUS 23" FULL HD Monitor VZ239HE
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest