- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jagi
tag
Vettem egy ilyen routert én is anyósoméknak karácsonyi ajándék gyanánt, hogy lecseréljem az 1 antennás tenda wifit, mert a téglfalakon nem nagyon akart jól működni.
Eddig jóba voltam velük, de ha megkapják szerintem örök harag lesz
Kipróbáltam és valami botrány a WIFI teljesítmény.
Nálam néztem, hogy mit is tud, most egy ASUS RT-N18U single band routerünk van elötte egy Tplink TL-WR1043ND 2.gen volt, így megvan a viszonyítási alap.
Mindent beállítottam amit itt írtatok (köszönöm), de úgysem tudtam kicsikarni belőle sokat, kb 1/3 tudja mint ami itthon van.
Jó persze panelba lakunk, de a másik kettő router még a parkolóban is vígan netezek, úgy hogy a 3. emeleten van a router.
Nem vagyok sebbesség huszár, csak legyen normális kapcsolat és adatátvitel, de ennek még az 1 vasbeton fal is akadály.
Nem vagyok jártas a AC szabvány terén, de itt is külön antenna van a 2.4 & 5 Ghz sávokhoz?
Az eszközön lévő összes antenna vegyes 2.4 & 5Ghz van hangolva vagy 2-2 antenna a két sávhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Android szakmai topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- OTP Bank topic
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest