Új hozzászólás Aktív témák
-
Headbang
aktív tag
Szia
Sokáig kerestem én is ezt a beállítást, azután teljesen véletlenül akadtam rá. Nekem nem volt logikus kedves D-Link...
Na mindegy. Szóval nem egy konkrét menüpontban van, hanem "home" főoldal-->connected clients-->itt a hálózatra csatlakoztatott eszközök közül válaszd ki amelyiknek fix ip-t akarsz adni-->edit rule (kis cerka)-->reserve ip--> enabled-->Itt már adhatsz is meg egy fix ip-t. Egyébként ugyanitt a "parental control"-al tilthatod is azt eszközt amelyiket ki szeretnél tiltani a hálózatodról.-->"always enable"-el. (Gondolom mac cím alapján tiltja.) Természetesen itt a gyári firmware-ról írtam. :)
-
Hálózati címfordítás de itt azt jelenti, hogy nem publikus IP címet kapsz hanem a belső hálózatit amellyel nem működnek a külső eléréses programok/szolgáltatások, pl a torrent. Illetve mivel ki tudja mennyi (több tucat/száz/ezer) ember van egyetlen publikus IP cím mögött így ha valaki miatt tiltó listára kerül ez a cím akkor mindenki akinek ez a külső címe ugyan úgy szenvedni fog.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magyarított Android alkalmazások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- Hálózati / IP kamera
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged